{ hagetid // gøy med gutta // hageplanlegging }

IMG_6901

{ iphonebilder }

I dag har jeg vært så heldig å ha en skikkelig kose-dag sammen med småtassene – flere som har hatt mulighet til å nyte det fantastiske vårværet? Helt utrolig deilig! Først var vi en tur på jakt etter diverse til hagen, deretter koste vi oss med middag ute, og etterpå var det tid for litt snekring og maling. Skal SI gutta var i slag! De snekret seg skilt som skal være i kjøkkenhagene deres, skiltene laget vi av gamle materialer ifra hagen, og malingen var små bokser med prøvefarger til husmaling. Gutta valgte selv farger,  gult og lyseblå.

Planen fremover er å “finne igjen” hagen (dere som kjenner meg vet jo at jeg egentlig elsker å styre på i hagen, men jeg har  jobba døgnet rundt den siste tiden – så hagen er helt forsømt desverre) Men jeg har et STORT ønske om å få gjort mer i hagen, og ikke minst får gjort den mer gøyal for gutta! De elsker jo å være ute, det er ikke det – men jeg synes jo det hadde vært stas å tilpasse hagen til de – og gjerne med litt aktiviteter for hele familien ♥

Om du har tips til en barnevennlig hage blir jeg superglad!! @tonerosedesign // ToneroseDesign@gmail.com Om du har barn; hva synes de er aller mest gøy å gjøre i hagen? Her er nok trampolina en soleklar favoritt fortsatt, men det er jo gøy med litt annet også!

Mange ideer er planlagt – bilder kommer selvsagt etterhvert som det går fremover, jeg har jo alltid tusen ting på gang ♥

KL5A9696 kopier copy

Håper du har hatt en FANTASTISK dag! Her hjalp Daniel meg med planting – vanning av blomster er fortsatt veldig stas ♥

Riktig god helg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...