Halloween Cupcakes med nusselige Gresskar av marsipan {Trinn-for-Trinn}

halloween cupcakes med gresskar

Velkommen til Tonerose ♥ Har du planer for Halloween? Hva med å overraske med supernusselige halloweencupcakes? Er de ikke nusselige? I går viste jeg et bildedryss av ei høstkake jeg nylig laget, denne dekorerte jeg med en del blomster – og også noen små modelerte gresskar innimllom (uten påtegnet ansikt!). I dag tenkte jeg å dele trinn-for-trinn hvordan du selv kan lage slike, til evt nye lesere ♥ Så, har du lyst til å overraske med supersøte cupcakes til halloween – så klikk deg videre for å lese mer..

gresskar-cpcake pynt halloween2

Kryddercupcakes passer perfekt nå på høsten, ellers er det deilig med feks vanilje eller sjokolade. Eller gulrotcupcakes! Mange muligheter ♥ Disse cupcakene har jeg drysset et lag med raspet sjokolade over, da minner det om jord! Innlegg om hvordan lage nusselige gresskar av marsipan finner du HER. Du kan selvfølgelig lage de av sukkerpasta el også, men personlig lager jeg oftst pynt av marsipan.

cupcake wrapper oransj med spindelvev halloween

Om du ønsker å pynte cupcakene med halloween-wrappere kan du laste ned denne wrapperen gratis. Klikk på bildet/wrapperen over, og kopier/lagre bildet. Deretter åpner du det opp i feks word, justerer størrelsen til 21 cm bred, og printer ut på grov kartong. Deretter klipper du runt wrapperen (innenfor det oransje), og fester de to kortsidene til hverandre med litt dobbeltsidig teip. Så er det bare å smette de ferdigstekte cupcakene (med vanlig papirform på) oppi wrapperne før servering!

Enjoy!

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Håper dagen din blir STRÅLENDE!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply