Halloween dessertbord // Oransje, hvitt & svart

Inspirasjon dessertbord til Halloween =)

Deler i dag bilder fra et dessertbord som jeg designet til Halloween – mange av elementene på dette bordet kan også benyttes som snacks å dele ut til knask-eller-knep´ere som kommer på døra =)

For å få en litt creepy stemning har jeg brukt en gammel IKEA-ramme jeg hadde liggende til bakgrunnen (disse finnes som både rammer og speil) Jeg sprayet den svart, og har i tillegg dekket den med decopagelakk + svart glitter. Elsker alt som glitrer, hihi!

Inni klippet jeg til hvit kartong i passende fasong, og tegnet på et creepy ansikt med svart tusj.

Dette dessertbordet har jeg holdt rent og enkelt i fargevalget; hvitt, svart og knall oransje. Dette er definitivt blant favorittene av dessertbord jeg har laget til Halloween så langt – elsker de rene klare fargene =)

Jeg er glad i å stille opp bordene mine symmetriske, og gjerne i litt tydelige linjer slik at helhetsinntrykket blir ryddig og oversiktlig, selv om bordet er fullt av mye søtsaker.

På dette bordet har jeg brukt oransje warning-“teip” som finnes overalt i forkant av Halloween, de er i tynn plast og fåes på lekebutikker, hobbybutikker, utkledningsbutikker, Nille etc.

For enkelt å hente inn litt mer oransje på dessertbordet har jeg også brukt klassiske Halloween-bøtter, disse finnes overalt – våre er flere år gamle =)

Jeg tror jeg har brukt svart duk på så og si samtlige av mine halloween-bord tidligere, så det var på tide å bruke noe annet! =)

Her har jeg laget små heksekjeler av store brusflasker; jeg har først kuttet av bunnen på de, og deretter brukt et strykejern til å smelte overflaten slik at toppen på gryta blir buet innover. Så har jeg brukt limpistol og laget små ringer på hver side av hver gryte, og avsluttet med å male alle grytene svarte. Søte beholdere til Halloween! Disse har jeg fylt med Halloweengodteri =)

Popcorn! Det er alltid populært med noe salt på kakebordet, så popcorn er gjerne fast inventar hos oss. Her har jeg plassert popcorn i små cellofanposer som jeg har tegnet creepy ansikt uten på =) Det har også blitt tradisjon hos oss, i tillegg Halloween-godteri pleier vi å lage slike popcornposer til barna som kommer på døra på Halloween, da pleier disse være de første som forsvinner. Et rimelig, og kreativt tips til Halloween! =)

Hjemmelaget marsipan – nam!! Her har jeg rullet disse i litt melis slik at de ser akkurat passe creepy ut, plassert en plastedderkopp på toppen – og skrevet “Edderkopp-egg” på etiketten… Yaki! =) Du finner oppskrift på hjemmelaget marsipan HER, men du kan selvsagt også kjøpe ferdig deig på butikken og trille ut små “egg” =) Et annet deilig alternativ er selvsagt kransekake!

Cupcakes! På nesten alle dessertbordene mine inkluderer jeg cupcakes, her har jeg laget kryddercupcakes som er pyntet med creepy wrappere, og toppet med et lag hvit marsipan. Marsipanen har jeg deretter “rispet” opp med en kniv, og malt nedi med litt rød matfarge. På andre cupcakes har jeg brukt en tørr malepensel og sprutet utover rød matfarge… Creepy!

Oreo-kjeks plassert på pinne, og dyppet i smeltet hvit sjokolade. Nam! Etterpå har jeg tegnet på skumle ansikter, her kan du bruke en tusj med spiselig farge, eller male på med matfarge.

Jeg har avsluttet med å pakke de inn i cellofanposer og knytt på en oransje sløyfe – dermed kan disse også deles ut til kansk-eller-knep´ere om man vil =)

Rice Krispie treats! Oppskrift finner du HER, på disse har jeg også hatt oppi oransje matfarge da jeg smeltet smøret for å få de til å passe temaet enda bedre.

Enda flere tips til knask-eller-knep´ere; her har jeg plassert en stripe med sjokoladebiter inni en cellofanpose, rullet den rundt og teipet fast på baksiden. Deretter har jeg klippet ut flaggermusvinger av litt svart kartong som jeg også har teipet fast til baksiden, og avsluttet med å lime fast et par øyne på forsiden =) Enkelt, og veldig populært blant barna!

Kaka er laget i samme stil som cupcakene, trukket med marsipan som jeg har malt svart (pulverfarge blandet med litt væske), og deretter malt inni rispene med rød farge. Yaki!! =)

Creepy… =)

Gelè plassert i stetteglass, og dekorert med påtegnede gresskar-aniskter på utsiden. Gelè kan fint farges med matfarge =)

Litt mer gelé, denne har blitt farget knall rød og kalt “blodige shots”

Små bokser med rosiner, nonstop el kan fint pyntes for å bli litt mer creepy. Egner seg perfekt til å dele ut på døra til knask-eller-knep´ere

Ikke bare popcorn passer fint i cellofanposer, her har jeg plassert baconcrisp i cellofanposer og tegnet på klassiske halloween gresskar-ansikter

Drage-egg! Her har jeg kostet Kinderegg med gull pulverfarge (spiselig) – disse var gutta våre VELDIG gira på =)

Browniepinner er en klassiker på dessertbordet også, du finner oppskrift HER

Disse er pyntet med et lite lag marsipan, som deretter er kostet med litt oransje pulverfarge for å matche resten av bordet.

Edderkopp-kjærlighet-på-pinne!

Disse er enkle å lage av litt piperensere, en kjærlighet og et par plastøyne =)

For å få litt høyde på cupcakene på bordet har jeg snekret et par små stativ til de, en på hver side av bordet. Vanligvis pleie jeg gjerne å bruke kandelabre, men det er gøy å variere litt!

Spøkelse brettet av litt hvitt papir =)

Ja, også er disse fine å dele ut også! Her har jeg tredd marshmallows på en grillpinne, deretter plassert en cellofanpose rundt, og knyttet fast et oransje silkebånd. Til slutt har jeg tegnet på et spøkelsesansikt med en svart tusj =)

Her har jeg laget små heksegryter av små brusflasker, disse har jeg laget på tilsvarende måte som de større lengre opp i innlegget (der finner du DIY-forklaring) Disse beholderne har jeg fylt med French fries – eller “hvite mark” som passende navn på et halloween-bord… =) 

Marshmallows-spøkelsene plasserte jeg forresten i en svart beholder som jeg fylte med oasis, og deretter strødde litt sukker over – da er det veldig enkelt å plassere pinnene nedi slik at disse står fint opp =) 

Hmmm, da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Om du lurer på noe er det selvsagt bare å spørre! =) 

Jeg håper du likte dessertbordet =) Ønsker deg en HERLIG dag videre! 

Stor klem =) 

// alle dessertbord HER

// mer Halloween-inspirasjon HER

// oppskrifter HER

// gratis print HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...