{ Halloween // Fargeleggingsark // Gratis print }

Flere har etterspurt tegningene jeg printet til Halloweenpartyet her hjemme i fjor, selvsagt kan jeg dele disse! =)

Som nevnt tidligere liker vi å ha noe barna kan finne på mens de sitter ved bordet i barnebursdager osv, og når vi da fikk besøk av hele klassen med søsken passet det jo enda bedre å ha noe barna kunne gjøre mens de satt ved bordet om de ble litt utålmodige! =)

 

Jeg har funnet gratis tegninger/coloring pages på nettet, gjør du et raskt søk finner du kjempemasse =)

Deler i dag de tegningene vi hadde på klassefesten, om noen har lyst til å gjøre tilsvarende til egen halloweenfest. Jeg samlet fire tegninger på ett A4-ark, dermed kunne jeg printe ut mange små tegninger isteden og barna kunne fargelegge flere om de ville. Jeg valgte tegninger med Halloween-preg =)

Klikk på bildene, da blir de større og egner seg bedre for utskrift. Skriv ut på A4 kartong eller kopiark. Jeg klippet tegningene fra hverandre, rullet de sammen og festet med søte sløyfer i svart og oransj. Fargeleggingsarkene plasserte jeg midt på bordet sammen med noen kopper med tegnesaker =)

 

Happy halloween!

Stor klem ♥

// masse inspirasjon til halloween finner du samlet HER

// kjøpt boka vår JukseSuperMamma HER – den perfekte julegave!! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...