ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Halloween // Fargeleggingsark // Gratis print }

Flere har etterspurt tegningene jeg printet til Halloweenpartyet her hjemme i fjor, selvsagt kan jeg dele disse! =)

Som nevnt tidligere liker vi å ha noe barna kan finne på mens de sitter ved bordet i barnebursdager osv, og når vi da fikk besøk av hele klassen med søsken passet det jo enda bedre å ha noe barna kunne gjøre mens de satt ved bordet om de ble litt utålmodige! =)

 

Jeg har funnet gratis tegninger/coloring pages på nettet, gjør du et raskt søk finner du kjempemasse =)

Deler i dag de tegningene vi hadde på klassefesten, om noen har lyst til å gjøre tilsvarende til egen halloweenfest. Jeg samlet fire tegninger på ett A4-ark, dermed kunne jeg printe ut mange små tegninger isteden og barna kunne fargelegge flere om de ville. Jeg valgte tegninger med Halloween-preg =)

Klikk på bildene, da blir de større og egner seg bedre for utskrift. Skriv ut på A4 kartong eller kopiark. Jeg klippet tegningene fra hverandre, rullet de sammen og festet med søte sløyfer i svart og oransj. Fargeleggingsarkene plasserte jeg midt på bordet sammen med noen kopper med tegnesaker =)

 

Happy halloween!

Stor klem ♥

// masse inspirasjon til halloween finner du samlet HER

// kjøpt boka vår JukseSuperMamma HER – den perfekte julegave!! =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0