{ halloween // reblogging bordekking // inspirasjon }

KL5A5353 copy

 ✭ I dag kommer litt reblogging av bordekkingen ifra tidligere Halloween, forhåpentlig til inspirasjon for nye lesere ✭

Enjoy! ♥

——–

Vi feiret Halloween etter bhg 31.oktober, sammen med herlige små fetterne til småtassene mine. ✭ Kjempegøy ✭ Vi gleder oss allerede til å gjenta suksessen!!

Alle gutta var ganske små (2-4 år) – så det ble ikke videre skummelt/ekkelt i hverken pynting eller kostymer. Bare gøy!

KL5A5296 copy

På hver kuvert plasserte jeg en kartong-edderkopp ifra søstrene grene, og en deretter en herlig chevron papirpose ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) En liten plastedderkopp (Europris), og en etikett jeg designet i photoshop. Etiketter til gratis nedlasting finner du HER. Oppi hver pose la jeg et kinderegg til hver av gutta – alltid like populært! ✭

Gutta mine er så glad i edderkopper (desverre..!) – dermed ble det edderkopper mange steder!

 KL5A5292 copy

Glassflasker fra FestFabrikken dekorerte jeg med litt hamp, og en svart plastedderkopp. Søtt papirsugerør (FF), og flaggermus i kartong som jeg teipet sammen i endene – og tredde på sugerørene. Suksess! (små papirflaggermus kjøpt på ikea)

KL5A5348 copy

Som duk har jeg brukt et stykke strie jeg kjøpte på Stoff&Stil, synes det gir en rustikk og herlig “look”. Akkurat slik jeg ønsket det!

 KL5A5284 copy

Lyskrona dekorerte jeg og småtassene med MYE spindelvev, og såklart festet plastedderkopper innimellom. Og også et lite plastskjelett fikk plass inni! Kos å ordne istand sammen med gutta, de har gledet seg LENGE til Halloween!

KL5A5353 copy

Midt på bordet strødde jeg flere små flaggermus i papir, kjøpt på ikea. I enden av huset plasserte jeg vårt “haunted house”, et svart metallhus m/flaggermus  etc (plass til flere telys inni) jeg kjøpte da vi var i USA for mange år siden. Mhmmm, der har du meg i et nøtteskall – litt av hvert man skal dra på hele veien hjem! hihi. Love it!

 Jeg hang forresten en halloween-bøtte på hver stolrygg til gutta, som jeg fylte med litt innpakket godteri. Dermed spratt alle opp hver gang det ringte på døra, dro med sin egen bøtte, og løp for å dele ut. Kjempegøy! ✭

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag i dag!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...