Halloween godteri // Gratis print // Idè til Halloween

Tips til Halloween? Søtsaker i porsjonspakker! =)

Tidligere år har det blitt en tradisjon her hos oss å ha popcorn osv i cellofanposer, og tegne på skumle ansikter på utsiden av posen. Disse har alltid forsvunnet først av alt godteriet når vi har fått besøk av knask-eller-knep´ere =)

Til et dessertbord jeg laget istand, prøvde jeg meg dermed på et par nye varianter med en etikett på, jeg har gjort litt diverse varianter av dette tidligere – men ikke akkurat slik som disse. Alltid gøy med noe nytt!

Posene har jeg fylt med par forskjellige varianter – den ene varianten er halloween-oreos! SÅ lettvint! =) Disse oreoene har halloween-tema, og mønsteret på utsiden er byttet ut med et spindelvev. STOR favoritt hos gutta her i huset =) Inni er fyllet oransje istedenfor hvitt.

Den andre varianten er chocolate chip cookies, her kan du enten lage selv eller kjøpe ferdige. Min favorittoppskrift finner du HER. Vi pyntet våre kjeks med litt smeltet mørk sjokolade og strøssel i svart og oransje for å få litt ekstra halloween-preg på de =)

Klikk på bildene med designet et par ganger, da blir de større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på A4 ark, klipp rundt og brett på midten. Teip eller stift fast til toppen av posene – enjoy! =)

Stor klem =)

// all inspirasjon til halloween på bloggen finner du samlet HER

// mer gratis print HER

// flere oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply