{ halloween // middagstips // barn // reblogging }

KL5A5369 copy

I dag kommer et tips til nye lesere – en gøyal vri på middagen til barna, Halloweenstyle!

Vi inviterte fetterne til gutta våre hjem til oss på Halloween – og da var det klart det var moro å finne på noe spenstig til middag! Det var VELDIG barnevnnlig mat, til oss voksne ble det sushi, hihi! Men uansett, til gutta stakk jeg vanlig ukokt spaghetti inn i pølsebiter, og deretter kokte dette/spaghettien på vanlig måte. Middagen plasserte jeg oppi en oransj paprika, alle gutta elsker paprika så det var STOR stas! Alle paprikaene hadde jeg skjært til som en gresskar. Det ble også enda mer pasta (Alt er lov på Halloween, sant?) – nemlig sommerfuglpasta som jeg kokte med litt svart pastafarge i vannet – da ble det BATMANpasta/flaggermus, veldig populært hos gutta! Vi hadde også litt brødpinner, er unga glad i ketchup vil dette også passe veldig fint inn i Halloween-look´n

Middagen var STOR sukess hos barna – kjempegøy!

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...