{ HalloweenParty – hvordan vi pyntet ute }

Jeg har jo helt glemt å dele flere bilder ifra HalloweenPartyet!!

Her om dagen ble jeg spurt om hvordan vi pyntet ute til Halloween, og jeg gikk inn på bloggen for å vise bilder – men jeg hadde jo aldri kommet så langt som til å dele bilder av det, haha! Dermed kommer det litt bilder i dag! Håper det kan være til inspirasjon til neste års Halloween!

Fra tidligere år har vi samlet oss littegrann Halloween-pynt, men siden hele klassen skulle komme på party fant jeg og småtassene ut av vi måtte lage litt mer pynt… =)

Det vi gjorde som var aller mest effektfullt – og ikke minst enkelt og rimelig, var å lage mange skilt som vi plasserte rundt omkring ute!

Etter at vi flyttet hit har vi pusset opp en del, endret på kjøkkenet osv, og dermed har vi mye plater/hyller osv liggende som egnet seg perfekt til å bruke til dette!

Jeg har helt enkelt tegnet med permanent tusj på ferdig hvite plater (kjøkkenskap-hyller osv) – superenkelt og stilig!

På mange av skiltene skrev jeg en del tekst – men her var jeg tydeligvis litt trøtt for her har jeg jo hoppet over litt bokstaver, haha! Jaja!

For mange år siden kjøpte jeg noen keramikk-halloween-lykter på Lidl, disse fant vi frem og plasserte rundt omkring ute i hagen.

For mange år siden kjøpte jeg et par isopor-gravstøtter en gang vi var i USA i forbindelse med Halloween, disse plasserte vi på plenen ved siden av veien opp til huset.

Lukas laget et svevende gjenferd! Han fant et par pinner som vi bandt sammen i et kryss, deretter festet vi utklednings-maska hans til toppen, og “kledde på” gjenferdet med litt klær ifra utkledningskurven deres – plasserte et lite lys inni maska, og hang det hele opp med litt fiskesnøre.

Skal SI bikkja bjeffa til da han oppdaga dette, haha!

Lyset synes dessverre ikke så godt på bildet, men det lyste ut av ansiktet/maska =) Vinden gjorde at gjenferdet hele tiden beveget sakte på seg, akkurat passe creeepy.

Vi har et par store lykter stående på trappa, disse dekket vi med litt hvitt stoff og klippet til øyne og munn av litt svart kartong som vi festet til stoffet ved å bruke dobbeltsidig teip. Dermed ble det et par spøkelser! =)

Til inngangsdøra printet vi ut noen skumle øyne som vi festet med litt dobbeltsidig teip.


På det ene hjørnet av verandaen festet vi en oppblåsbar gresskar-figur vi har kjøpt på Europris for en stund siden.

På alle utelyktene festet jeg oransje halloween-godteri-bøtter, slike som man kan kjøpe på Nille eller Europris til 10,- Dette har jeg pleid å gjøre tidligere år på Halloween, der vi bodde før hadde vi en stor gammel lykt foran på inngangspartiet (gammelt hus) og denne hadde akkurat lik fasong som de gamle halloween-bøttene, dermed smatt jeg på en slik et år. Dette gav så kult oransj “skummelt” lys som passet perfekt til Halloween, dermed har jeg gjort det samme på nye huset! Her er det “vanlige” utelykter overalt, dermed har jeg klippet litt i bøttene slik at jeg enkelt kan brette de rundt lyktene – fungerte kjempefint! Jeg har godteri-bøtter som er kjøpt tidligere år, disse er forholdsvis myke i plasten og lette å klippe i – de nye bøttene de hadde på Nille i år var en del hardere i plasten. Men meget mulig det fungerer flott å klippe i disse også om noen ønsker å gjøre tilsvarende, men jeg har altså ikke prøvd det =)

 

Det kommer ikke så bra frem på bildene, men oransje bøtter rundt utelyktene gir et skikkelig halloween-preg på huset.

På garasjedørene klippet jeg og småtassene til skumle ansikter av søplesekker – SÅ enkelt, og det gjorde mye ut av seg til klassefesten =) Vi festet de til garasjedørene med litt dobbeltsidig teip. Billig moro! =)

Fra tidligere år har jeg en silhouette av en heks til å henge i vinduet (som du ser på bildet over garasjedøra/i vinduet) – denne kommer fra FestFabrikken! Daniel mener det er Pulverheksa (fra barnehagen) – og denne har de snakket MYE om. Dermed har jeg kjøpt et par vindu-silhouetter til nå, et skjelett og et spøkelse. Disse var ikke like kule siden de var omvendt i fargene, men absolutt effektfullt =) Rimelig dekor! Planen var egentlig å klippe til silhouette av monstre fra søplesekker og henge opp, men det strakk ikke tiden til. Det får bli til en evt senere anledning! =) 

Langs veien opp til huset plasserte vi noen ballongpinner med oransje ballonger med lys inni (rimelige små ballonglys kjøpt på ebay) =)


I åpningen i inngangsdøra hang vi opp disse svarte “båndene” som du ser i bakgrunnen på bildet over, det er en søplesekk som vi har kuttet i striper og teipet fast over døra. En litt creepy stemning å komme inn… hihi! I gangen hadde vi også en ipad stående inni skapet som spilte skumle halloween-lyder (youtubevideo/soundtrack)

Phui, nå tror jeg at jeg har vært innom det meste??

Om du har lyst til å se bilder av hvordan vi dekorerte inne til halloweenparty finner du bildedryss av dette HER

Håper dagens innlegg var til inspirasjon!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG kveld videre!

Her har vi kost oss masse med hyttetur og masse snø i helga, så nå er vi plutselig i julemodus ♥ Flere som har begynt å glede seg til jul og førjulstiden??

Stor klem!

// masse inspirasjon til halloween finner du samlet HER

// kjøpt boka vår JukseSuperMamma HER – den perfekte julegave!! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...