Halloweenpynt barna kan lage // VIDEO

Det blir en annerledes Halloween i år – deler i dag litt tips og idèer til fine hobbyaktiviteter sammen med barna! =)

I år var jeg invitert til Holmen Senter hvor planen var å vise frem et dessertbord til inspirasjon til Halloween – og i tillegg halloweenverksted for barna. Dessertbord var heldigvis mulig, men pga corona ble det dessverre ikke mulig å gjennomføre halloweenverksted. Dermed laget jeg en video med tips og ideèr til hva man kan lage selv! Denne har Holmen Senter allerede delt på facebooksiden sin, dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele den her også – da kan jeg lime den inn i de ulike innleggene hvor du finner mønstre, gratis print osv =)

 

 

Håper videoen er til inspirasjon!

Også håper jeg at DU får en kjempefin halloween, selv om det i år blir litt utenom det vanlige =)

Stor klem!

// masse halloween-inspirasjon finner du samlet HER

// all gratis print finner du HER

// youtube-kanalen min finner du HER

No Comments

Leave a Reply