Håndlaget påskepynt // Nydelig påskehare-skilt

Deler i dag et nytt tips/idè til påskeaktivitet! Hva med å lage dette søte påskeskiltet? Koselig aktivitet nå som alle har hjemmepåske =)

Alt du trenger for å lage dette skiltet, er en liten plankebit og litt maling =) Og feks litt garn, om du har lyst til å lage en dusk/hale på påskeharen din. Har du ikke en plankebit liggende kan du bruke hva som helst annet som måtte passe!

Jeg beiset plankebiten vår først, her gjør du akkurat det du selv føler for: maler, beiser – eller bare lar den være akkurat som den er. Deretter tegner du enten en påskeharesilhouett på skiltet ditt på frihånd, eller du kan printe ut en mal som du tegner etter. Jeg gjorde det siste, jeg synes det er enklest – hihi! Du finner akkurat den malen som jeg har brukt HER Der vil du finne to ulike størrelser på tegningen, jeg brukte den minste til dette skiltet – og den største til det hvite skiltet hvor jeg bare tegnet rundt malen. Deretter er det bare å klippe ut malen, tegne rundt – og så male innsiden med litt hvit akrylmaling. Jeg laget også en liten dusk av litt hvitt garn, som jeg deretter festet til skiltet med en hvit tegnestift.

Jeg limer inn en liten videosnutt jeg har laget i samarbeid med Holmen Senter under, der ser du akkurat hvordan jeg laget dette skiltet. (videoen finner du også på Holmen Senter sin facebookside!)

Håper det kan være til inspirasjon!

Jeg ønsker deg en fortsatt kjempefin påske!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...