{ happy day! }

KL5A0315 kopier copy3 copy

Jeg håper du har en fantastisk herlig dag i dag! For småtassene ble det en “myk start” igjen i barnehagen etter en uke i Spania, kun tre dager i barnehagen. I dag har de planleggingsdag, dermed ble det plutselig 4 dager fri igjen denne uka pga Kristi Himmelfartsdag. De nyter rolige dager ♥

I går kom også verdens beste tvillingsøster og niese på besøk til Norge, du kan tro vi koser oss! Jammen er jeg så heldig at jeg får feire litt 17.mai sammen med tvillingsøstra mi i år også – FANTASTISK! …og selvsagt sammen med masse annen familie, herlig! ♥ Har du spennende planer for helga? I går ble familiekos for oss, og disse dagene fremover blir det forhåpentlig litt jobbing med boka JukseSuperMamma som jeg skriver sammen med tvillingsøstra mi. Her ser du et bilde av Daniel som vi knipsa forrige uke – han koser seg med deilig is i søteste cupakeformen ifra FestFabrikken.no ! (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Ønsker deg en NYDELIG dag, håper du har mulighet til å slappe litt av og kose deg sammen med de du er aller mest glad i denne helga!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...