{ happy day }

KL5A9217-kopier-copy7-copy-komp

✭ .H.A.P.P.Y.  .D.A.Y. ✭

Jeg håper du har en helt vidunderlig dag i dag! I dag har småtassene fri fra skole og barnehage siden det er Kristi Himmelfartsdag – selv starter jeg dagen med litt jobbing, men senere blir det grilling og familiekos. Utrolig deilig med så fantastisk vær!! Her i det nye huset vårt har jeg fått kontorplass like ved den ene verandadøra – akkurat nå har jeg døra åpen siden det er så deilig vær ute; dermed sitter jeg i et helt stille hus og hører alle fuglene ute kvitrer. Jammen er livet fantastisk!  ♥ Vi bor i gangavstand til sentrum, så helt deilig at det er såpass stille allikevel. Herlig!

Bilde over av Daniel knipset jeg til boka vår JukseSuperMamma – elsker bilder som ikke nødvendigvis er oppstilt med heller “in the moment”. Stas! Tror dette bildet må få lov til å komme opp på veggen her hjemme. Vi har ikke rukket å henge så mye på veggene i det nye huset enda, har jo lyst til å male vegger osv først. Men, litt etter litt! Det kommer snart litt bilder av oppussingen for de som har etterlyst dette! Koselig at dere har lyst til å se ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag i sola!!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...