Happy Halloween

✭ Happy Halloween ✭

Jeg håper DU får en super dag i dag!! En annerledes Halloween i 2020 – men jeg håper du får en kjempefin dag enten du skal på halloweenparty, feire halloween hjemme sammen med barna – eller bare slappe av =)

KOS deg!!

Her hos oss har gutta hatt halloweenfest på skolen sammen med klassen – helt genialt i disse tider!! Dermed har vi sydd litt enkle kostymer; minstemann var vampyr og eldste varulv. Til Daniel sydde jeg en enkel kappe av et svart fleecepledd, Dani ble kjempefornøyd – si ifra om noen ønsker DIY (vi improviserte, og kappa ble klar på få minutter!) Lukas laget mesteparten av sitt eget kostyme – gøy!! Det enste han trengte hjelp av meg til var ansiktsmaling og sy ulve-ører. Koselig!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til Halloween finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...