{ Happy lille julaften }

nissebilde2-2011 julekort jul

Med dette bildet av mine to småtasser (riktig nok ikke helt nytt men, hihi) ønsker jeg deg en vidunderlig lille julaften! Håper du koooooser deg i dag, her i huset gleder småtassene seg ekstremt til morgendagen. Vi er så heldige å få besøk av familie og skal kose oss hjemme i nytt hus. Forventninger og forberedelser er halve moroa, sant? Deilig! ♥

Stor juleklem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...