{ happy mandag }

13

Foto: www.beatehemsborg.blogspot.com (Beate er RÅ til å fotografere!)

Happy mandag! I dag koser jeg meg sammen med en syk liten prins ♥ og innboksen (beklager til alle som venter på svar, det har gått LITT i ett i det siste, men denne uka er roligere – så nå skal innboksen tømmes!) Helgen har flydd forbi, jeg er utrolig takknemlig for alt jeg får lov til å være med på! Lørdagen var jeg i Brevik på SoMe_greet (social media event) i regi av flotte Maia www.fabelaktive.com og herlige Lise www.FestFabrikken.no – SÅ gøy! Vi var ca 50 sprudlende jenter – mange bilder ifra dagen kommer om ikke lenge ♥ Tidlig i går morges reiste jeg ifra Lise og satte snuta mot Drammen, klar for heldagskurs – veskekakekurs! Jeg gleder meg STORT til å vise fram de nydelige kakene/veskene jentene laget – IMPONERT! Det er så ufattelig gøy når deltakerne lager så utrolig flotte kaker, kjempetakknemlig! Mange kommer langveisfra for å være med på kurs også – en ære! Nå er det ikke så lenge til neste veskekakekurs heller, jeg gleder meg allerede ♥ Da blir det i Bergen, siste helgen i September! Plassene begynner å fylle seg opp, men det er foreløpig ledig plass om DU har lyst til å være med ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...