{ Happy New Year! }✭ HAPPY NEW YEAR! ✭

Titter bare raskt innom i dag for å ønske deg et FANTASTISK NYTT ÅR!!!

Her hos oss forsvinner dagene utrolig raskt nå i romjula, vi er så heldige å kose oss med MASSE herlig familiebesøk – og det etterlater minimalt med tid til mac´n. Håper du også koser deg masse disse dagene!! ♥

HJERTELIG tusen takk til DEG for et vidunderlig 2017 – dette året har vært kjempefint, fullt av herlige nye bekjentskap, utrolig koselige kakekurs (!), spennende oppdrag og masse gøy – hjertelig tusen takk til alle som jeg har vært så heldig å ha blitt kjent med, og ha fått jobbet sammen med!! ♥

#takknemlig

Jeg er spent på hva 2018 vil bringe – jeg gleder meg!!

Jeg håper du får en HERLIG nyttårsaften i dag, og kan kose deg masse sammen med de du er glad i!

I fjor var første gang vi var i det nye hjemmet vårt på nyttårsaften/da klokka blei tolv – gutta hadde holdt seg våkne og var veldig klare for raketter. Tidligere år har de ikke sett så mye fyrverkeri da vi gjerne har vært hos familie som bor litt mer landlig til og vi dermed ikke har sett så masse, dermed tenkte vi det kunne være gøy å være hjemme hos oss selv og se på rakettene for å oppleve hvordan det var her. Her hos oss har vi veranda nesten rundt hele huset – og det er dermed mulig å se fyrverkeri fra alle kanter – det var kjempegøy å være her ♥ I fjor husker jeg Lukas løp rundt og rundt huset, og ropte “dette er den beste dagen i hele mitt liv!” på loop, haha!

Ingen tvil om at vi gleder oss til kvelden! =)

Happy New Year!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...