{ Happy New Year! }

Riktig godt nytt år!!

Titter innom en liten tur i dag for å ønske deg et riktig godt nytt år! Jeg håper du har mulighet til å kose deg masse på nyttårsaften i dag, gjerne tilbringe den sammen med masse venner eller familie ♥ Gutta synes det er kjempekult å få lov til å være oppe helt til midnatt og se på alle rakettene, og vi koser oss alltid masse sammen. Vi er så heldige at vi vanligvis er invitert til nyttårsmiddag hjemme hos familie, kjempedeilig. De siste årene har vi pleid å reise hjem sent på kvelden og se på rakettene her hjemme hvor det er mye mer raketter, stor stas!

Jeg håper du får en HERLIG dag!!

…og riktig godt nytt år, jeg er kjempespent på hva det nye året vil bringe! =)

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...