{ Happy Valentines Dag }

✭ Happy Valentines Dag! ✭

Jeg håper du har en fiiiiiin dag i dag!

Selv er jeg ikke så vant til at det gjøres så mye ut av Valentines dag her hjemme, men da jeg bodde i USA husker jeg at ValentinesDay var en STOR greie. Og det synes jeg i grunnen var UTROLIG kos!! Det var ikke nødvendigvis fokus på å kjøpe masse gaver til hverandre, men alle (!) klemte hverandre masse denne dagen, laget personlige kort til hverandre, delte ut hjemmelagede søtsaker osv osv. Min erfaring var rett og slett at alle var ekstra hyggelige mot hverandre denne dagen!

Og det kan man jo ikke synes er noe annet enn helt herlig spør du meg!! =)

HAPPY VALENTINES DAG! ♥

Håper du har tid til å senke skuldrene litt i dag, og kose deg sammen med de du er glad i! Hva med å ringe noen du ikke har pratet med på en stund? Eller stikke innom noen du vet vil bli glade for besøk? Eller dele ut masse klemmer i løpet av dagen?  ♥ Uansett hva du gjør i dag håper jeg du har en NYDELIG dag!!

♥ Stor klem fra meg til deg! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...