{ Harry Potter Bursdag // Invitasjoner til Galtvort }

Da Daniel fortalte at han ønsket seg Harry Potter – bursdag begynte vi å snakke litt sammen om hva slags invitasjoner han hadde lyst på. Det tok ikke lang tid før han foreslo aksept-brevet fra Galtvort. Selvsagt, hihi!

Om det er noen som evt ikke har lest Harry Potter – bøkene, eller sett filmene; dette er altså brevet som Galtvort (skolen for hekseri og trolldom) sender ut når barna har fått plass på skolen, og i bok nr 1 skjer det MYE rundt dette brevet/leveringen av det =) Harry vet ikke selv noen verdens ting om denne magiske verdenen hvor han er kjent, før han mottar dette brevet =)

 Gutta syntes også det var viktig at vi hadde med togbilletter til Galtvort-ekspressen! =)

Vi prøvde å gjøre brevet litt formelt, med skole-emblemet i bakgrunnen – og brevet var selvsagt undertegnet av Albus Humlesnurr osv. Kjempegøy med høytlesning med barna, dermed var det ekstra gøy å gjøre istand til denne bursdagen i sammen siden vi er midt inni denne verdenen om dagen (igang med bok 5)

Dermed kunne vi ordne istand så gjestene kom til stasjon 9 3/4 når de kom i bursdagen; og ikke minst – måtte løpe gjennom murveggen for å komme helt frem – kjempegøy!

Om det er noen som har lyst til å lage tilsvarende invitasjoner kan jeg dele designet jeg laget til brevene/konvoluttene – bare si ifra! =) Disse kan også være kjempekule om man planlegger et halloweenparty – Harry Potter tema passer kjempefint da også.


Vi koste oss med å lage disse invitasjonene – det ble litt som da vi for mange år tilbake laget flaskepost i invitasjoner til sjørøverbursdag, vi gjorde arkene gamle på samme måte som da! =) 

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

 

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...