{ Hello Kitty bursdag – inspirasjon & tips }

Visste du at det ligger mye inspirasjon til barnebursdag på bloggen?

bursdag småkaker på pinne IMG_8870_hello_kitty_kjeks_bursdag

For eksempel Hello Kitty bursdag og mye annet! ♥ Ulike temaer finner du samlet øverst på siden, gå til fanen “barnebursdag” så vil det poppe opp en meny med alle de ulike bursdags-temaene jeg har ordnet istand/skrevet om =)

Hello_Kitty_bursdag

Da vil alle blogginnlegg jeg har skrevet i denne kategorien poppe opp, slik som på bildet over =) Så er et bare å klikke på ønsket bilde/tekst for å komme til blogginnlegget. Håper du finner noe som kan være til inspirasjon! ♥

hello kitty kake2[3]

HER finner du inspirasjon til Hello Kitty kake =)

IMG_9309 hello kitty bursdag cupcake wrappere[5]

Jeg laget istand cupcakewrappere til bursdagen til Daniela, jeg fikk masse koselige tilbakemeldinger på disse. Dermed laget jeg flere varianter/år som jeg la ut på bloggen til gratis print – du finner cupcakewrapperne/skjørtene HER

IMG_9330_hello_kitty_bursdag

Dette bordet var et av mine første store dessertbord, og det tok litt av… haha! =)

IMG_9337_hello_kitty_bursdag

Hello Kitty cupcake-pynt laget av marsipan

popcornbokser-_hello_kitty_bursdag

Du finner trinn-for-trinn hvordan lage egne popcornbokser HER

rosa kakebord del 2[7]_hello_kitty_bursdag

Bildedryss av dessertbordet finner du HER og HER

banner-trekant_hello_kitty_banner_vimpelrekke_bursdag

Lyst til å lage vimpelrekke/banner? Blogginnlegg om dette finner du HER.

Alle blogginnlegg om Hello Kitty bursdag finner du samlet HER.

Om du heller ønsker å bestille ferdig vimpelrekke osv med egne bilder og tekst osv har jeg nylig inngått et samarbeid med Japan Photo om personlige trykksaker til dessertbord. Jeg har designet en kolleksjon med lyserosa striper som kunne passet perfekt til Hello-Kitty tema, da velger du bilde av Hello Kitty du finner på nett for å personalisere den – eller selvsagt bilder av prinsessa isteden! Du kan lese mer om dette HER.

Kos deg med planlegging av bursdag!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...