Hello Kitty Kake – bursdagskake til ei litta prinsessa!

hello kitty kake2
Velkommen! I dag kommer bilder av bursdagskaka jeg laget til selskapet til vakre lille niesa mi – det måtte såklart bli Hello Kitty kake! Jeg laget kaka hvit med lyserosa detaljer, og litt glitter og shine såklart – skikkelig “jentete”! ♥
IMG_9183_hello_kitty_kake_marsipanpynt
All pynten laget jeg av marsipan, og mesteparten laget jeg litt tid i forveien, jeg gjøre alltid det – sånt tar tiiiid. Og om man lager ting som skal stå oppreist/holde seg i en fasong, trenger det litt tid på å hardne, slik som feks 1-tallet som jeg ville at skulle stå rett opp på toppen av kaka.
IMG_9189_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Selve kaka er rosa vaniljekake, og denne gangen brukte jeg en hjerte-form jeg har – da fyller man kremen i midten av kaka (istedenfor lagvis) – og i hvert kakestykke man skjærer er det et hjerte i  midten… ♥
IMG_9117_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Slik ser kakebunnene ut når jeg har brukt hjerteforma, så fyller jeg bare krem/glasur i midten!
IMG_9116
Den rosa vaniljekaka fylte jeg med nesquick-krem; m-m-mmm! hihi.
IMG_9473_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Jeg var selvfølgelig altfor sent ute med å ta bilde av innsiden av kaka, men jeg fikk iallefall knipset ett! ♥
IMG_9194_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Jeg trakk kaka med hvit marsipan, du kan enten kjøpe ferdig ekstra hvit marsipan på spesial-kakebutikker, eller du kan selv farge vanlig marsipan fra matbutikken hvit.
IMG_9182_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Når jeg kjevler ut marsipan bruker jeg alltid en del melis, dette er et must for at marsipanen skal bli god å jobbe med synes jeg. Jeg dekket også kakefatet med marsipan, og preget ned mønster av sommerfugler enkelte steder i marsipanen.
IMG_9215_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Selv har jeg veldig sansen for litt detaljer på kaker, men liker gjerne å holde alt i få farger – slik at kaka ikke blir virkende “rotete”. Dermed ble det hvitt, lyserosa og sølv denne gangen!
IMG_9197_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Det gikk litt fort da jeg laget denne kaka – men mamma’n var superfornøyd, og det er vel det viktigste? ♥ Kjempekoselig!!
IMG_9195_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Denne kaken har jeg stødd noen bittebittesmå sukkerperler på flere steder, både hvite og noen som jeg farget lyserosa. Synes det ble søtt!
IMG_9212_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Hello Kitty er massiv marsipan, og for å feste armene slik at de blå stående “utover” har jeg brukt to bittesmå spaghetti – slik at alt er spiselig. Istedenfor å bruke feks tannpirkere..
IMG_9204_hello_kitty_kake_marsipanpynt
De lyserosa sommerfuglene har jeg latt hardne mens de ligger med vingene “oppover” – slik at jeg etterpå kan montere de på kaka og det ser ut som om de flyr istedenfor å ligge flatt på kaka.
IMG_9205_hello_kitty_kake_marsipanpynt IMG_9190_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Det samme har jeg forresten gjort med de største blomstene – de har fått tørke i en bue, slik at de blir mer livlige. Personlig synes jeg det er søtt med litt høyde på kakepynten!
IMG_9208_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Rundt kakefatet festet jeg et hvitt silkebånd, og knøt en sløyfe på det i skjøten. Synes det ble supersøtt! ♥ Kaken plasserte jeg på et klart stettefat på kakebordet.
IMG_9217_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Rundt kaken preget jeg forresten et rutemønster, og på toppen av kaken brukte jeg en pregematte for å lage et mønster i marsipanen. Nederst rundt hele kaken laget jeg et perlekjede av marsipan, som jeg festet med litt vann.
IMG_9401_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Det var det hele! Kaken sprayet jeg lett med perlemorspray før jeg festet pynten, og ett-tallet og tiaraen til Hello Kitty festet jeg spiselig glitter på med litt spiselig lim. Jentete ja! ♥
IMG_9379_hello_kitty_kake_marsipanpynt
Om det er noe du lurer på er det bare å spørre!
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag!! ♥
Jeg håper du får en DEILIG tirsdag! Stor klem!

22 Comments

 • Alma on January 17, 2014

  Hei,
  jeg lurte på om du har lagt ut oppskriften på rosa vaniljekaka? Og hvor stor er den formen du bruker? Hvor mange biter blir det?

 • Tonerose on December 23, 2011

  Hei Anonym,

  De har jeg laget selv! :o) Jeg har laget en fremgangsmåte her inne på bloggen på hvordan du kan brette firkanta selv – jeg har ikke laget noen fremgangsmåte på disse enda. Men jeg har planer om det, må bare komme så langt! :o) Mal på firkanta bokser ligger her:

  http://itoneroseshage.blogspot.com/2011/10/trinn-for-trinn-hvordan-jeg-lager.html

  Hello Kitty har jeg funnet bilde av på nettet, og skrevet ut i passe størrelse. Deretter punchet ut med en scallop punch (rund blomsterutstikker)

  Spør om det er noe du lurer på! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on December 22, 2011

  Hei, kan jeg spørre hvor du har fått tak i popcorn – begerne med hello kitty motiv ? 🙂

 • Tonerose on December 15, 2011

  Så koselig å høre frøken detektiv! hjertelig takk!!

  VELKOMMEN som følger! Kjempekoselig!! :o)

  Ønsker deg en nydelig kveld!

  Stor klem!

 • fröken negativ on December 15, 2011

  Du eeeer så kreativ, jeg blir helt målløs, jeg!! Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre:)

 • Tonerose on November 26, 2011

  Hei Anonym,

  Jeg bestiller vanligvis på nettet! :o) men om du ønsker å kjøpe det i en butikk, ville jeg sjekket feks Cacas i Oslo. Men også feks Traktøren og Jernia har litt kakedekoreringsprodukter inne, ja og Panduro har fått det nå! Men vet ikke om de har glitter eller ei! På nett kan du få tak i mange steder! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on November 25, 2011

  Heisann Tone hvilken butikk kjøper du de spiselige glittrene fra,eller bestiller du dem fra nette??

 • Tonerose on November 18, 2011

  Hei igjen Anonym,

  De runde blomstene, som jeg har en liten sølvperle i midten? De har jeg først brukt en utstikker på, og deretter en “veiner” (aner ikke hva det heter.. hihi, for å gi årere) som jeg presser den flate blomsten inni. Deretter lar jeg blomsten tørke i en bitteliten skål. Jeg har kjøpt min presse+utstikker fra globalsugarart.com – (her er direkte link: http://www.globalsugarart.com/product.php?id=19026&name=Blossom Set (SV-005) by Sunflower Sugar Art ) Men om du bestiller herfra så vær obs på at minste frakt er på rundt 30 dollar.. Så det kan fort bli dyrt å bestille smått. Og om du bestiller over 200,- må du huske på toll etc. Mn det er iallefall denne utstikkeren/forma jeg har! :o) Den finnes sikkert mange andre steder også!

  Stor klem!

 • Anonymous on November 17, 2011

  Heisann Tone jeg tenkte på de 2 mellomstore blomstene som ligger oppi kaken med striper inni ??

 • Tonerose on November 17, 2011

  Hei Mette,

  HJERTELIG takk!! Snille deg! ♥ Ja, det er gøy å bake! Det ble en stor suksess bursdagselskapet, og vi koste oss masse!

  Og finnes det noe bedre enn å kose seg med familie/venner og spise søtsaker samtidig? hihi.

  Tusen takk, og i like måte! Håper du har en HERLIG dag, og at resten av uken blir fantastisk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on November 17, 2011

  Hei Joy,

  Hjertelig tusen takk for det!! hihi, snille deg!! ♥ Tror de ble fornøyd, og vi koste oss massevis!!

  Hjerteformen er fra Wilon, den får du tak i mange steder hvor de førere Wilton-produktene! (spesialkakebutikker, også tar feks jernia og traktøren inn wiltonprodukter..) Også finnes det massevis av nettbutikker! ♥

  Håper du får en HERLIG dag!!

  stor klem!

 • Tonerose on November 17, 2011

  Hei Jane,

  Snille deg!! hihi, så søt du er!

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Håper du får en DEILIG torsdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 17, 2011

  Hei Anonym,

  Tusen tusen takk!! ♥

  Hjerte-kakeformen er fra Wilton, og den får du kjøpt flere steder hvor de forhandler den! Jeg har kjøpt den på en utenlandsk nettbutikk, men jeg vil tro feks Cacas i Oslo har den! Hvilke av blomstene tenkte du på? Jeg har noen silikonformer, noen utstikkere, og noen utstikkere m/presse for å få årer… ♥ Ingen tror jeg at jeg har kjøpt fra samme sted! hihi.

  Jeg ønsker deg en HERLIG torsdag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 17, 2011

  Hjertelig takk Kari!! Håper du også har en super dag! :o)

  Stor klem!

 • MissMette on November 16, 2011

  Hei Tone 🙂
  Jeg blir målløs ღ … så fantastisk flott!!! – meget imponert her 🙂 Jeg har så lyst til å prøve meg på slikt, men er veldig dårlig baker, hihi… men det ser utrolig gøy ut. Kan tenke meg at de som så denne, og smakte på den ble imponert også ღ Flinke du, veldig inspirerende å titte inn her til deg ღ Ha en fortsatt fin kveld og uke… Klem fra Mette

 • Joy on November 15, 2011

  OMG! For en fantastisk kake – LOVE IT!
  kan tänka mig att bursdagsjenta var storförnöjd med bursdagskaken!
  Du är helt rå på detta – borde bli konditor!

  Kan jag fråga var du köpt den specalforman som lager hjerter inuti?

  Ha en fin dag! Kram Joy

 • Jane on November 15, 2011

  Oh lord for ei flott kake. Rett og slett nydelig. Nesten synd å skulle skjære i den og ødelegge den…

  Nydelig var den :0)
  Klem Jane

 • Anonymous on November 15, 2011

  Heisann!

  Super søøøøøt kake =)
  Hvor har du kjøpt hjerte formen og blomst modeleringene dine fra???

 • Roka Design on November 15, 2011

  Fantastisk Tone:):)

  Ha en super dag hos deg:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...