HelloKitty Kakepynt {Marsipan}

hello kitty kakepynt

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg var nylig så heldig å få lov til å modelere litt kakepynt til ei herlig litta prinsesse. Mamma’n hadde sett denne kaka, og ønsket noe tilsvarende. Gøy! All kakepynten er laget av marsipan. Om du ønsker å lage tilsvarende selv , så start gjerne på pynten flere dager i forveien. Marsipanen til 1-tallet trenger flere dager på å tørke, skal det bli stivt nok til å kunne stå oppreist av seg selv ♥ Jeg har brukt spiselig glitter på 1-tallet (synes desverre ikke så godt på dette iphone-bildet), og blomstene, samt sirkelen pynten står på har jeg kostet med pearl lustre dust. Neida, overhodet ikke glad i litt glitter! hihi.

Om du planlegger jentebursdag har jeg tidligere laget mange innlegg om HelloKitty barnebursdag, de finner du HER. Enjoy!

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her i dag – jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Saimi on January 16, 2013

  Hei Tone:)
  For en nydelig blogg du har! Virkelig inspirerende 🙂
  Jeg lurte på om du har en step-by-step guide til en av dine mange kaker? alt fra hvordan du lager bunnen til hvordan du pynter kaken 🙂

  • Tonerose on January 22, 2013

   Hei Saimi,

   Hjertelig takk for det =)

   Jeg har step-by-step på kake som jeg skjærer i fasong, ellers har jeg ikke trinn for trinn på kake ifra ingredienser tror jeg.. Men kan ha det i bakhodet, kanskje får jeg mulighet til å lage det! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   – Tone ♥

 • anette on January 16, 2013

  ..kan jeg spørre deg framgangs måten for å få til Hello kittyen, har du utstikker eller modelerer du alt for hånd?:) er såååå helskjønn hello kittyen og rører ved ethvert jente barne hjerte 😀
  klemmer Anette:)

  • Tonerose on January 22, 2013

   Hei Anette,

   Jeg har brukt en rice mold til hovedfasongen på hodet, deretter har jeg modelert resten for hånd. Forma kjøpte jeg på ebay =) Så koselig at du liker den!! hihi, takk for det! =)

   – Tone ♥

 • anette on January 16, 2013

  Så spennende å se hvordan kaken blir 😀 er sikker på den blir vidunderlig magisk!! 😀

  klemmer Anette:)

  • Tonerose on January 22, 2013

   Hei Anette,

   hihi, så søt du er! jeg laget ikke kaken, kakpynten skulle fraktes laaaaangt avgårde. =) Håper de ble fornøyde med pynten! 0)

   – Tone ♥

Leave a Reply