Helskjønne beholdere til kakebordet – blonder og bling

IMG_5341

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg dele et tips til beholdere til kakebord, nemlig gjenbrukte hermetikkbokser! Dette er noe jeg ofte bruker på kakebordene mine, rimelig og stilig! Disse brukte jeg på blonde-kakebordet til bursdagsfeiring her hjemme, jeg har pyntet de med gamle brede hvite blonder, deretter lyserosa blonder, grov hyssing, og strass-spenne. Synes dette blir kjempesøtt, og kan til og med brukes til feks bryllup etc ♥ Perfekt DIY! Om du planlegger et fargekoordinert kakebord uten fargen sølv kan det være stilig å male boksene, HER ser du forslag til hermetikkbokser til beholderet til cakepops – malt til å matche mikke-mus-kakebord. Kun fantasien som setter grenser! ♥

I dag setter jeg snuta mot Brevik – til nyåpning av FesFabrikken! De flytter inn i nye større lokaler, og da er det klart det må feires ♥ Jeg tar med meg litt kakedekoreringsutstyr til demo, du er hjertelig velkommen til å komme innom og skravle litt kakedekorering! Gleder meg til å treffe DEG! (sjekk ut FestFabrikkens facebooksider, klokka to braker det løs!)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag, håper å treffe deg i Brevik ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply