Herlig brudepar ♥

IMG_6927 4lys komp copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg koser meg med bilderedigering – jeg var så heldig å få lov til å fotografere bryllupsbildene til dette HERLIGE paret ♥  Hjertelig tusen takk Stine & Anders – det var en ære! Dere er et vidunderlig par!

Jeg håper DU har en magisk sommerdag i dag! Her hos meg er det familiekos og jobb om hverandre, gutta har fri ifra bhg og vi nyter herlige sommerværet ♥

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

2 Comments

 • monica on July 23, 2013

  Åhhh. for et vakkert bilde:)

  • Tonerose on July 23, 2013

   hjertelig takk Monica – det var herlig å ta disse bildene, sporty brudepar og herlige forlovere som hjalp til. Perfekt! =)

   Ser du tar mer og mer bilder – du blir bare bedre og bedre, utrolig gøy! Så at du har fått deg imac – gratulerer! Det er det jeg har også (ikke hatt det så veldig lenge) – og jeg er kjempefornøyd!! Litt annet å sitte med bilder på enn min gamle bærbare pc.. haha! Deilig =)

   Håper (og tror!) dere har hatt en VIDUNDERLIG ferie – god sommer videre!

   Stor klem! =)

Leave a Reply