Herlig Dåpskake i 2 etg – med vakre rammer og modelerte bamser {Bildedryss} Hvit & Rosa

IMG_3194

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var jeg på plass med bildedryss av kaka jeg viste kaketopperen til i går. Denne kaka storkoste jeg meg med å lage, elsker den nye ramme-forma mi! Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka herlige Sofie ♥  Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_3198

Inspirasjonen til denne kaka kom hovedsakelig ifra de nydelige nyfødtbildene jeg fikk tilsendt av vakre lille prinsessa. På flere av de supersøte bildene sov lille Annabelle søtt i fanget på store&små bamser – da passet det perfekt å hente opp dette på kaka! I utgangspunktet planla vi en kake med diamantmønster rundt hver etasje (elegant!) – men da jeg fikk se alle de nydelige bildene foreslo jeg å ta med flere av de på kaka. Dermed laget jeg rammer med bilder inni – da kunne vi fremdeles ha diamantmønster ♥

IMG_3193

Kaketopperen, laget i marsipan. Selv om bamsene på bildene var i ulike farger valgte jeg å lage alle bamsene i ulike rosatoner, i samsvar med fargepaletten kaka skulle ha. Jeg tenkte det ble litt mer helhet på kaka ved å bruke de samme fargene også her! Bamsene er modelert på frihånd, til å lage søte babyen har jeg brukt denne forma (rabattkode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

IMG_3212

Kaken har jeg trukket i ekstra hvit marsipan ifra pals, og nedover kaka “ramler” det romantiske blomster – laget av marsipan.

IMG_3188

Jeg har en ny silikonform ifra FestFabrikken – og jeg ELSKER den! Det er egentlig en plakett/skilt-form, men jeg har såklart vært litt kreativ med den.. hihi! Jeg har her valgt å bruke den til å lage rammer med, og plassert spiselig bilde inni rammene. Elsker detaljene! ♥  Formen finner du her – oppgi kode ToneroseDesign så får du 5% rabatt. Spiselig bilde kan bestilles her (rabattkode ToneroseDesign)

IMG_3200

Hva synes du om den nye forma mi? Like betatt som meg? hihi. Mellom etasjene har jeg plassert et perlebånd av marsipan, dette gir en vakker helehet til kaka – og skjuler overgangen mellom etasjene.

IMG_3206

Små detaljer som feks sukkerperler fester jeg til kaka med bittelitt vann, større ting som blomster etc fester jeg med royal icing (pisket eggehvitte og melis)

IMG_3213

Snøkrystaller – dekket av spiselig glitter (synes desverre ikke på bildene) har jeg plassert innimellom blomstene. Disse har jeg laget av ekstra hvit marsipan – elsker litt glitter og tryllstøv på kakene ♥ Passer perfekt til slike babykaker! Gøy å hente inn snøkrystaller på vinterkaker, og tilsvarende – sommerfugler på sommerkaker.

IMG_3194

Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe ♥ Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag! Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments

 • anette on January 31, 2013

  kan jeg få spørre deg hvordan du gjør det når du skal ha flere etasjer, eks to etasjer…hmm…bruker du noe imellom så etasjene ikke skal falle sammen ?:D..eller hvordan gjør du det…?:D

  ha en vidunderlig dag!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Anette,

   Såklart! =)

   Jeg bruker plastrør inni hver etasje, som jeg kutter til i passe høyde – også har jeg pappfat under hver etasje – dermed blir ikke kakene under SKVIST av etasjen over.. hihi! Fungerer flott! =)

   Takk for det – og i like måte!

   Stor klem!

   • anette on February 11, 2013

    1000 takk!! – snill du :):)
    hihi blir gøy å prøve meg på ei to etasjes kake 😀

    klemmer anette:)

 • anette on January 30, 2013

  NYYYYYYYDELIG tone 😀 oi for ei kake , hel skjønn flinke deg!!!!!!!!!
  alltid så spennende å følge med på alt det du lager:D
  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig tusen takk vidunderlige Anette! =) Er så stas med kommentarene dine, jeg blir like glad hver gang jeg oppdager en ny – hjertelig tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere her inne – det setter jeg stor pris på! =)

   Stor klem!

 • Linn Marie Hansen on January 30, 2013

  Nydelig som alltid, og veldig fin med rammene, d skal jeg notere til bryllupskaka 😉 hilsen Linn, Sarpsborg

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig takk for det! Mhmm, jeg er helt forelska i den nye forma mi – herlig! =) Mhmm, kan absolutt være en god ide til bryllupskaka! =) HERLIG!

Leave a Reply