{ herlig gravidbilde sammen med storesøster }

KL5A5677_gravidfotografering_gravid_bilde_mor_datter

Om ikke så lenge blir det tid for gravidfotografering av en vakker venninne, og i den forbindelse var jeg innom bloggen for å se på tidligere gravidbilder jeg har knipset sammen med storesøsken. Og da oppdaga jeg at jeg har helt glemt å dele bilder av Lise og Tomine!! Haha, her har det VIRKELIG gått i ett de siste månedene kan du si…! =)

Dette bilde var jeg så heldig å få lov til å knipse av min flotte (og RÅE!) venninne Lise, og skjønne Tomine før lillebror meldte sin ankomst – syntes dette var så søtt! Bildet er også med i boka JukseSuperMamma om du har sikret deg din utgave ♥

Å knipse noen magebilder sammen med storesøsken blir kjempefine minner! Det kan også være en koselig opplevelse for mor og barn før småsøsken melder sin ankomst ♥ Husk å sette av god tid, og snakk sammen med storesøsken i forkant av fotograferingen – da er det større sjangse for at shoot´n blir en suksess!

– Ønsker deg en NYDELIG dag –

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...