Herlig hageglede – supersøt detalj til hagen!

lyserosa vannkanne IMG_6587
Velkommen! ♥ I dag MÅ jeg få vise mitt siste tilskudd til hagen – nemlig en dus lys rosa vannkanne…! hihi. Med tre gutter i hus, og dermed eneste jenta, er jeg kanskje litt i overkant glad i lyserosa. Det er overhodet ikke slik at vi har rosa overalt (!), men typisk på kjøkkenet – baketing etc – samt i hagen liker jeg veldig godt å ha detaljer i lyserosa. Gjerne også andre pastellfarger, men rosa er uten tvil favoitten! Jeg og gutta var nylig på et hagesenter, og der oppdaget Lukas denne vannkanna. “Mamma shøpe denne oss?” “sniiiiiiil mamma!”
…klikk deg videre for å lese mer/ser flere bilder! ♥

IMG_6590
Oversatt – for de som ikke snakker “lukas-språk” til daglig betyr det som du sikkert forstod – “kan vi kjøpe denne mamma? Vær så snillll….?”
Da kan man vel ikke si nei??? Nå har det jo OVERHODET ingen sammenheng med at mamma’n er i overkant glad i lyserosa, og hadde litt lyst på den. Nope. Ikke i det hele tatt. Hihi.
IMG_6606
Anyways, Lukas elsker å hjelpe til i hagen – og er VELDIG glad i å vanne blomster. Han har til og med en nydelig liten lysegrønn vannkanne i metall som han har vært så heldig å få av sin herlige tante m/familie – den brukes MYE! Needless to say så koser vi oss massevis ute i hagen sammen!! ♥ Den lyserosa vannkanna er av merket Gardman, om du lurte!
IMG_6592
Jeg har vært litt på utkikk etter plastservise til utebruk– også kom jeg plutselig på at jeg burde jo spørre dere nydelige lesere! Kanskje er det noen som har tips til hvor jeg kan få tak i dette? Jeg tenkte det kunne vært toppen med plastservise til piknik i hagen eller på tur, perfekt for små barnehender! ♥ Veldig gjerne i herlige pastellfarger, eller gjerne dust blomstermotiv… ♥ Jeg blir KJEMPEGLAD om DU har forslag eller tips til meg!
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag! Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!! Stor klem!

18 Comments

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Hilde,

  Åh – det passet jo perfekt! hihi. Jeg kunne ikke dy meg – syntes kanna var SÅ søt. hihi! Ikke like stor som den jeg pleier å bruke, men LITT søtere! :o)

  Ojojojoj, heldige deg!! Høres LEKKERT ut! også så herlig med lys – skikkelig stemning i hagen! Flinke dere er!! :o)

  Hjertelig takk for så gode ord, snille deg! kjempestas at du blir inspirert!!

  Håper du har hatt en magisk dag i dag!

  Stor klem!

 • Hilde on April 2, 2012

  Jeg bor i Vestfold og skal innover til Oslo i løpet av påsken, så da får jeg kanskje kjøre en tur innom Lier =)

  Nå er snart 30 kvm med belegningsstein lagt med lys i enkelte langs veien.

  Oppdaget bloggen din i går og må bare si den er helt fantastisk! Har aldri blitt såå inspirert av en blogg før!!

  God påske til deg også!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Therese,

  Hjrtelig takk for super link!!! :o)

  Jeg håper du har en vidunderlig påske!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Hilde,

  Åh – så gøy med “oppussing”!! Spennende!! :o) Det må jo være kjempegøy!

  Jeg har kjøpt den på et lokalt hagesenter, de hører ikke til noen kjede. Lier Planteland.

  Vil absolutt tro de har vannkanna på andre hagesentre, den var ny av året og kom i maaaaange herlige pastellfarger! :o)

  Håper du har en herlig påske!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig tusen takk for gode tips!! :o)

  Jepp – jeg kommer nok absolutt til å sjekke ut både rice og greengate nærmere ja! Tror definitivt at de kan ha noe for meg/oss..!! :o)

  Herlig!

  Jeg håper du har en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Maria,

  Ja – det har de absolutt!! Supersmarte meg har IKKE tenkt på piknikservise når jeg har vært der tidligere – tror du jeg ergrer meg LITT over det nå eller? hihi!! Jeg har noen helt herlig dus lys rosa skjeer etc derfra – tenk om jeg hadde kjøpt tallerkner og glass da… *sukk* var innom de her om dagen, da hadde de pent lite igjen. Men, det kan være de får inn igjen!! krysser fingra for det!! :o)

  Tusen takk søta!!

  Jeg håper du har en vidunderlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Linda!

  Jeg hadde ikke hørt om Rice før – men googlet det raskt nå når du nevnte det. Åh – så herlig ut!! må nok titte litt mer ja! Hjertelig takk for tipset søta!!

  Jeg håper du har en VIDUNDERLIG påske!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hjertelig takk Lene!! :o)

  Jeg håper du får en nydelig dag i dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Linn!

  Kitch’n ja, der bør jeg titte litt mer. Har ikke sett så mye der enda – det er en sånn type butikk det ikke er så voldsomt enkelt å ha med seg to småtasser inn i! :o) Men kanskje jeg kan dra på tur aleine i påsken? :o) Takk for tipset søta!!

  Hihi, nei – er det noe man liker godt går det alltid veldig fint å håndvaske! hihi. Ja, greeen gate ja! Stemmer! Jeg har sett masse lekkert på diverse blogger.. tror jeg må google litt hvor de selger det! Det jeg har sett har vært lekkert! :o) Tusen takk Linn!!

  Håper du har en DEILIG påske!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Takk Vivian! :o) Gøy med litt jentete må vite!!

  Stor klem!

 • Therese on April 1, 2012
 • Hilde on April 1, 2012

  Vi holder på å “pusse opp” på utsiden av huset, og for frste gang er jeg litt inspirert for litt hage =) Jeg elsker også rosa litt sånn innimellom, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den vannkanna? =)

 • Anonymous on April 1, 2012

  Tror du hadde blitt veldig fornøyd med pastellfargede kopper el glass fra Rice. De har jo både store og små, og fargene er så skjønne. De har jo både sterke og duse farger tror jeg, eller med blomster på. Ja, Greengate har også mange fine. Ang Rice sine, så er de så dekorative til å dekke på med til barna, og de tåler jo alt…

  Du inspirerer meg veldig! Tusen takk for alt du deler!

  Ha en fin påske!

 • Maria on April 1, 2012

  Herlig innlegg! Søstrene Grene har av og til pleid å hatt noen fine kopper og fat i plastikk!:)

 • Linda on April 1, 2012

  Det åpnet en ny butikk her på gressvik her om dagen, og hun hadde masse fra rice. Blandt annet saftkanne og glass og asjetter, som var suuuper fine:)
  Nydelig vannkanne:)

 • Lene on April 1, 2012

  Så søt vannkanne, og for en Skjønn gutt du har 🙂 Herlige bilder <3

  Stor klem

 • Anonymous on April 1, 2012

  Njååå, så vakker da…. deilig at hagesesongen er rundt hjørnet. Så litt krus å sånt på kitch`n butikken, d var pastell farger, jeg har noen kopper fra åhlens, noen år gamle, dem er sånn frosta på en måte, men et bilde foran, bil, tog o.l skal se etter om dem fortsatt har noen, for skulle utvidet med noen jentemotiver også 😉 eneste minuset der er at dem bør håndvaskes, men d går 😉 Eller har green gate mye fint i melamin da.

  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Viv on April 1, 2012

  Herlig!!! 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...