{ herlig juletrekule // trekloss // DIY }

IMG_2177

God morgen ♥ Dagens DIY-tips er en av mine andre juletre”kuler” – som nevnt liker jeg å lage en personlig juletrekule hvert år, og gir gjerne dette i gaver til nærmeste familie også. Selvsagt liker jeg å variere de litt fra år til år – dette er en variant hvor jeg har laget “babyklosser” til å henge på treet!

Hahahaha, de bare ler når jeg kommer på byggbutikken nå, er det ikke snekring av kake så er det innkjøp av betong til støping av fat osv, eller annet litt utenom det vanlige.. Denne gangen var jeg på jakt etter en “firkanta planke” – hihi! “Jaaaaa, hva skal du bruke den til da?” “Ehm, lage juletrekuler…?” Hihi!! Men jeg får fantastisk hjelp, så jeg er superhappy! Men altså, her har jeg bare brukt en planke som er like bred som den er høy, og deretter saget den i små klosser, alle lengdene er like lange. Deretter har jeg brukt decopagelakk til å male sidene, og til hver side har jeg da festet et bilde av småtassene, den ene siden har jeg festet “julen+årstallet” og de to resterende har jeg satt en stor L og en stor D – forbokstavene til gutta. Syntes det var litt søtt, slik at de blir lignende vanlige bokstavklosser. Bildene har jeg printet på vanlig ark, husk å jobbe raskt så ikke fargene sklir i hverandre når du maler med decopagelakken. Er du veldig plaget av at fargene sklir i hverandre så prøv å printe ut på enklere innstilling på printeren din, dvs ikke bilde utskrift men helt vanlig. Når alle bildene er festet til klossen malte jeg et lag docepagelakk utenpå rundt hele “julekula”. Til oppheng har jeg skrudd inn en liten øyeskrue (?) i det ene hjørnet – som jeg deretter har festet et hvitt silkebånd i. Et par små snøkrystall-charms har jeg også pyntet juletreanhenget med. Ta-taaaa!

Om du vil se flere bilder av disse juletreanhengene finner du det HER

Kjempekoselige julegaver, og veldig stas å ha selv også i årene som kommer – det er utrolig stas å dekorere treet med personlig juletrepynt ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...