Herlig Konfirmasjonskake {Sniktitt} Lyserosa skoboks, med høyhelt sko såklart!

IMG_7328 sniktitt konfirmasjonskake skoboks høyhelt sko

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Makronene jeg viste bilder av i går var til denne skjønne jenta si konfirmasjon – og i dag kommer en liten smakebit av kaka! Jeg fikk tilsendt dette superherlige bilde av konfirmanten, det var dette bildet de hadde brukt på invitasjonene. Stilig, ikke sant? Fargepaletten var lys rosa, noe jeg såklart syntes var kjempeflott! Jeg hadde (som vanlig, hihi) lyst til å lage noe litt annerledes – dermed ble designet en lyserosa skoboks (selve kaka), med en høyhelt sko ståend plassert oppå. Og såklart spiselig bilde, og litt mer stash! hihi. Bildedryss av kaka kommer i morgen, kjempekos om du har lyst til å titte tilbake da!

Jeg håper dagen din blir MAGISK!! ♥  Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply