Herlig Romantisk Bryllupskake { Inspirert av Brudekjolen }

Romantiske blomster bryllupskake copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg dele bilder av en bryllupskake jeg nylig laget – denne fikk jeg så og si helt frie tøyler på ifra vakre bruden. Herlig utfordring!!

IMG_2097_bryllupskake_bryllup_kake_blomster

Skjønne bruden fortalte meg om bryllupet deres, hvilken stil de ønsket, og sendte meg herlige bilder. Jeg designet en kake hvor jeg dekorerte den med mønster som lignet detaljene/blondene i nydelige kjolen hennes – drømmekjolen hadde de vakreste blonder med påsydde blomster utenpå, og vakre perler etc. Dermed var det stas å hente inn dette i kaka!

IMG_2093_bryllupskake_bryllup_kake_blomster

Romantiske myke blomster i marsipan/sukkerpasta håndlaget jeg, elsker denne typen blomster! Det tar litt tid – men er verdt det! ♥ Blomstene lager du noen dager i forveien, slik at de rekker å tørke lenge nok til å holde fasongen av seg selv. Festes til kaka med royal icing (pisket eggehvitte og melis) Til helgen skal jeg holde kurs i denne type blomster, dere kan tro jeg gleder meg!! ♥

IMG_2092_bryllupskake_bryllup_kake_blomster

Innimellom blomstene laget jeg en plakett/skilt av ekstra hvit marsipan, som jeg malte vakre monogrammet til brudeparet på. Silikonform til å lage denne plaketten finner du hos FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) – jeg har brukt samme forma til å lage nydelige borden mellom etasjene.

IMG_2104 _bryllupskake_bryllup_kake_blomster

Hvite myke sukkerperler ifra Dr Oetker ♥ Blomstene har jeg airbrushet med littegrann dus rosa-aktig farge, den samme fargen som gikk igjen i bryllupet. Airbrushutstyr finner du hos feks Kakeboksen (liten rabattkode ToneroseDesign) Har du ikke airbrushmaskin kan du bruke sprayboks ifra feks PME, eller du kan bruke pulverfarge som du koster på med en tørr pensel.

Håper du likte dagens kake ♥ Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – det var en ære!

Ønsker DEG en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...