Herlige dager

 

IMG_6018

Denne uken har vært vidunderlig, med masse deilig sol! Desverre har jeg ikke fått gjort noe i hagen (det KLØR i fingrene etter å komme igang, hihi), men har kost meg masse uansett. Vi har nemlig familie på besøk!! Dermed blir det lite tid til blogging, men gleder meg til å etterhvert kunne titte innom mange herlige bloggvenner igjen.  Nå ser det også ut som om oppholdet blir lengre enn planlagt, da alle flyene er parkert. Og for MEG er jo det herlig! :o) Så  nå blir det, om mulig, en enda bedre bursdag i morgen!

IMG_5988IMG_5995

På en bitteliten tur i hagen i stad, knipset jeg noen bilder av det som er i blomst allerede. Og det at jeg har hukommelsen til en gullfisk, er jammen herlig nå! Jeg som trodde jeg nesten ikke hadde noe som blomstrer så tidlig som nå, men joda – både lilla,hvite og lyselilla krokus, lyseblålilla og hvite scilla, og små selvsådde stemorsblomster titter frem rundt omkring i hagen. Deilig!! Men jeg har allikevel stor lyst til å ha mer tidligblomstrende i hagen neste vår – såklart!

      IMG_6012

Disse små søte stemorsblomstene under er det helt herlig å oppdage ulike plasser i hagen, her hos meg får de frøså seg selv akkurat der hvor de føler for det! Her er det en som titter opp gjennom singelen, i søt lyselilla farge. Nusselig!

IMG_5984

Jeg synes de lyselilla krokusene er de aller skjønneste, og under her har jeg tatt bilde av en variant i hagen som er hvit med lilla striper. Den passer perfekt i min hage, skikkelig søt liten skjønning! :o)

 IMG_6003IMG_6016

Jeg trodde ikke jeg hadde scilla i hagen – men jammen har jeg plantet noen av de også! Jippi!! (du snakker om hukommelse!) Fargen kommer litt feil fram på bildene, egentlig er de mer blåelig i fargen. Søte!

IMG_5991

Den lille alven/feen som sitter på benken ved dammen glemte jeg helt å ta inn for vinteren. Med den utrolig store mengden snø som kom i vinter, var jeg virkelig redd for at hun måtte takke for seg. Men neida, hun har klart seg helt flott! Kjempestas. :o) Det er forresten denne benken jeg har lyst til å bytte ut med en jeg vil støpe i betong, håper jeg får det til i vår/sommer! Jeg ser for meg lille feen på den hjemmestøpte benken, foran hjertedammen, og slyngrosen Lykkefund i full flor rundt/bak benken… ♥

IMG_6024 IMG_6022

Det har vært SÅ utrolig koselig med all den positive tilbakemeldingen jeg har fått på støpeprosjektene mine, HJERTELIG TAKK!! ♥ Så nå lurte jeg litt på å ha en bitteliten give away av noe av de små betongprosjektene. Hva tror dere om det, kunne det vært noe? Er det noen som er interessert i en liten engel i betong? Evt den litt større til å ha på veggen med litt tekst? Hmm, om dere tror det kunne vært noe, så gi et lite pip!  ♥

12 Comments

 • Line fra huset på landet on April 20, 2010

  Hei:)
  Jeg har noe til deg inne hos meg 🙂
  Klem,Line

 • Monica fra Koseleg on April 20, 2010

  Hei! En slik engel tror jeg nok de fleste ville bli glad for å få i posten! Du er jammen snill! Så fine vårbilder du har lagt ut. Krokusene mine forsvant under gravearbeidet i hagen- må nok sette nye til neste år! Ønsker deg en fortsatt fin uke!

 • Liv on April 20, 2010

  Så utrolig nydelige bilder. Feen i betong var fantastisk. Kan jeg spørre hvor du har funnet den?

 • Lokki on April 19, 2010

  For et herlig innlegg positive du!!
  Og selvsagt er dine skjønne støpte ting fantastisk flotte giveaway gaver!!
  Jeg ville ialle fall blitt strålende glad over å vinne en!!
  Det er så vakkert i hagen din!!
  Kos deg masse med hyggelig besøk og ha en herlig bursdag (er det du som runder, – HURRA FOR DEG!!)
  Ønsker deg en strålende uke!
  Klem Lokki

 • Ninni on April 19, 2010

  Ja, er det ikke herlige dager nå! Vo får nyte dem alt vi kan, for vi vet jo at de ikke varer evig 🙂

  Den lille alven din på benken er bare sååå nydelig, og med den lille scillablosmten ble hun helt bedårende. Jeg tror hun ligner på deg 🙂

  SÅ snill du er som vil forære en av de nydelige støpeenglene dine til en av leserne dine! Du er snill du 🙂

  I går sprayet jeg konglene mine med den gulaktige steinsprayen, og jeg ble så ivrig at jeg glemte å fiske frem kameraet jeg hadde i lommen for å ta førbilder… Jeg vet ikke helt om jeg er 100% fornøyd enda, men de ble fine på avstand. Håper de kan få litt patina etter hvert 🙂 Men kom på etter jeg sprayet at det kanskje er lettere å få patina på ren betong som konglene var før jeg sprayet, enn med den sprayen… Vi får se!

  Scilla har jeg mye av. De sprer seg ganske bra, så du kommer sikkert til å øke bestanden 🙂 Mine har hoppet over singelgangen og kommer nå opp i andre bed også. Det skal de få lov til 🙂

  Ha en nydelige uke, Tonerose! Klem

 • Linda on April 19, 2010

  Ja herlige dager, og et nydelig innlegg med mange vakre bilder. Og så heldige vi er som er velsignet med dårlig hukommelse, he, he:) Da blir det desto flere overraskelser i hagen:) Og de figurene dine er jo helt aldeles nydelige… Giveaway hadde jo vært kjempesnilt av deg da:)
  Jeg manner meg opp til å prøve hjertene, og det skal jeg gjøre denne uken. Jeg fant nemlig ut i går at samboer hadde sånn mørteldrill… men med din supre oppskrift håper jeg det går bra. Jeg skal gi rapport:)Kos deg masse med besøk:) Klem

 • Line fra huset på landet on April 18, 2010

  Hei du 😉
  absolutt. En give away med en slik nydelig engel er midt i blinken:)
  Ha en finfin uke!
  Klem,Line

 • Blomsterguri on April 18, 2010

  Flotte bilder ja og nydelige figurer du har laget. Likte spesielt den på benken – vakker! Du må kose deg med besøket og ha en flott uke!

 • Nooria on April 18, 2010

  Åhh, for noen skjønne bilder du viser! Jeg blir inspirert og får ideer av å lese og se bilder i bloggen din. Scilla er så vakkert, og jeg ble så glad i dag da jeg skjønte at det er scilla jeg har plantet under de store trærne i hagen vår. Jeg trodde en stund at jeg hadde plantet feil, og at det var perleblomst. Sistnevnte har jeg et annet sted i hagen. Jeg skal ta bilder når alt blomstrer skikkelig :-).

 • Skogland on April 18, 2010

  Så nydelige bilder du viser idag!! Spesielt de to siste… ♥

 • asbjørg on April 18, 2010

  Så mange nydelige bilder.Figurene er aldeles skjønne!En give away med engler er en utmerket ide,store eller små.Ha en fin uke!

 • merethe on April 18, 2010

  Hei du 🙂 jeg er ofte innom deg og titter etter hva du nå har laget eller viser frem. Jeg driver selv med støpegreier til hagen, men ikke slike små søte ting som du lager. Så engler må bare være helt toppers på en give away. Er det noe spesielt sted du kjøper former til disse små søte? Har tittet innom noen hobbyforetninger men lite har disse av slike former. Ønsker deg en fin uke som snart står for tur…

Leave a Reply