Herlige Lano-ungen!

komp IMG_4649 8
Velkommen! ♥ I dag kommer et bilde av HERLIGE skjønne nevøen min – er han ikke bare helt utrolig nydelig?? ♥ Perfekte lille store Lano-ungen!! Dette bildet er ett av to bilder jeg rakk å knipse sist vi var sammen (jeg hadde med meg begge gutta mine, derav så få bilder.. hihi) På det andre bildet var han i full fart i motsatt retning. Jeg har kjøpt meg en liten(a4str) softboks, og da må man såklart teste ut litt! Supersøt størrelse, liten og snerten å ha med seg! Om du har speilreflekskamera og vil ta slike bilder selv, undereksponerer du bildet veldig slik at all bakgrunn blir mørk – og lyser opp objektivet med en blits. Dette bildet er tatt midt på stuegulvet hjemme hos mamma – men det er det ikke så lett å se! ♥ Er han ikke bare helt herlig den lille sjarmøren?
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper du får en PERFEKT dag! ♥ Stor klem fra meg!

10 Comments

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Reidun,

  Hjertelig takk for så gode ord!! :o) Ja, han er jo SÅ søt den gutten!! :o)

  Åh – det finnes massssse herlig fotoutstyr å velge blant! Har du tenkt noe budsjett enda? Jeg har selv canon – og sverger naturlig nok til det. Sånn i utgpkt ville jeg såklart anbegale det, men de som har nikon er såklart like begeistra for det – så det er en smaksak! :o) Om du tenker speilrefeleks finnes det MYE bra, og feks på Lefdal og Elkjøp har de ofte kampanjer – så prisen har blitt veldig mye bedre den siste tiden på speilreflekskamera. Velger du canon har de et 50mm objektiv til 8-900,- som er SUPERT, og du kan ta nydelige portretter i dårligere lys også. Nei, dette ble et rotete svar.. Kanskej bedre om du svarer meg på budsjett du tenker – så kan jeg heller komme med anbefaling utifra det! :o) Ikke det at jeg har så voldsomt mye kunnskap, men jeg kan jo si hva jeg ville gjort :o)

  SÅ gøy med fotofrafering iallefall, og har man speilrefleks kontra et kompaktkamera blir det rimelig annerledes bilder med en gang!! :o) Og man kan jo bestemme alt selv!

  Ønsker deg en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hjertelig takk for det Susi – med en slikt motiv må jo bare resultatet bli herlig!! :o)

  Ja, det er KJEMPEGØY å lære seg kamseraet skikkelig – da kan man jo kontrollere alt! SÅ mye morsommere, synes iallefall jeg! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hihi, søta Vivian! :o)

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Top of the moon,

  Hjertelig takk for det!! Så gøy at du fant veien inn hit – og ikke minst har lyst til å følge bloggen videre! Tusen takk for det! :O)

  Jeg håper du får en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Tove,

  Hjertelig takk Tove! Så skjønn blogg du har forresten – var såvidt innom en liten tur; NYDELIG lite rom til ei prinsesse!!

  Åh – ja tenk så masse SKJØNNE bilder du kan ta!! Forstår VELDIG godt at du har massevis av fotoplaner – det ville jeg også hatt!! hihi. Mhmm, moro å teste ut med å ta bilder med mørk bagrunn – jeg synes iallefall det gir stilige bilder!! Håper du får noen rolige og fine dager i slutten av terminen! :O)

  Stor klem!

 • Reidun on February 22, 2012

  Utrolig skjønn gutt også så fint bilde ble då=0))
  Sparer til ett ordentlig kamera,har du noen annbefalinger??
  Du e jo kjempe dyktig=0)))
  Klemz

 • Velkommen hos indretning med farver. on February 22, 2012

  Super godt billede.
  Skal vist til at tage mig sammen til at lære mit kamera bedre at kende.

  Ha´en dejlig Dag

  Knus Susi

 • Viv on February 22, 2012

 • top of the moon on February 22, 2012

  Fant deg akkurat via en annen blogg:-) Så utrolig kreativ du er! Er helt målløs:-) Har lagt meg til som følger så jeg kan bli med videregående den kreative reisen

 • tove on February 22, 2012

  Hei hei
  Så stilig bilde. Dette må jeg prøve. Gleder meg over hver lille ting jeg lærer om fotografering. Siden vi venter en baby om 8 uker har jeg STORE foto planer. Digger nyfødt bilder.
  Takk for titten. Kommer nok innom igjen.
  Klem Tove

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...