Herlige nostalgiske glassflaker {Shoppingtips}

IMG_4401 nostalgiske glassflasker

Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Her om dagen var jeg og gutta en tur på senteret, og da er en liten tur innom Søstrene Grene såklart obligatorisk! Der hadde de inne de skjønneste glassflasker! Og dere som kjenner meg vet såklart at jeg måtte kjøpe noen av de, hihi! Prisen var det ingenting å utsette på – de små kostet 10,77,-  og de litt større 11,77,-! Yay! Ehem, jeg kjøpte såklart ganske mange… Thi-hi! Tenkte disse ville være supersøte på kakebordet, fylt med saft i matchende farge, eller deilig sjokolademelk, juice el… Jeg kjøpte også noen i den lille størrelsen – hva med å fylle disse med sjokoladesaus, jordbærsaus, karamellsaus etc til en iskrembuffet.. Herlig!!

 

Tenkte jeg ville tipse DEG om disse flaskene, i tilfelle du er på jakt etter noe tilsvarende! ♥ Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!! Stor klem!

tonerose underskrift

7 Comments

Leave a Reply