Herlige tips til BrannmannBursdag! { Spiselige fyrstikker & vannslanger }

IMG_0812_brannmann_bursdag_kakebord_dessert

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Planlegger du barnebursdag? Om du har en liten brannmann i huset anbefaler jeg absolutt brannmannbursdag – det var kjempestas her hos oss! Jeg laget “fyrstikker” av saltstenger, disse knakk jeg i to og dyppet i smelta rød candy melts. Nam! Brannmannslager laget jeg av lakris-snører som jeg rullet sammen, og laget endene av marsipan. Absolutt suksess i bursdagen!

Håper dagens bilde kan være til inspirasjon ♥

Ønsker deg en himmelsk dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...