{ Hipp hurra! }

 

Hipp Hurra!!

Jammen var det allerede 17. Mai!

Jeg håper du får en NYDELIG dag, jeg håper du har mulighet til å kunne senke skuldrene og koooooose deg masse sammen med de du er glad i denne dagen =) Legger ved en bilde-collage fra forrige 17.mai, bildet under er fra året før der igjen. For oss er 17.mai en kjempefin dag full av glede og kos, vi pleier hvert år å reise avgårde til deilig brunch hos familie, for deretter å være med på barnetoget og leiker, og så avslutte dagen med grilling sammen med enda mer familie. Kjempekos!!

Gratulerer med dagen! ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...