{ hjelp på photoshoots }

KL5A6063 kopier copy komp juksesuepermamma

Jeg håper du har en fiiiin dag ♥

Selv nyter jeg og småtassene herlige dager sammen med verdens beste tvillingsøster og niese i Spania – både med jobb og leik. Og såklart kan vi leike litt på jobb også! #takknemlig ♥ Vi får ivrig hjelp av de tre små på photoshoots, du kan tro vi koser oss! Men det blir laaaaaange dager/netter – men veldig deilig at det går fremover med boka JukseSuperMamma ♥

Ønsker deg en fantastisk dag i dag, her står mer fotografering på planen!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...