Hjemmelagede Luer til julerkortfotografering

strikke juleluer

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Forrige lørdag var jeg avgårde på bryllupfotografering av et NYDELIG brudepar, kjempekos! Stedet var herlig, og jeg fikk utrolig lyst til å fotografere smågutta der til årets julekort. Så, nå er jeg igang med å strikke knallrøde luer til de – tenkte det kunne være herlig på julekortene i år! Lue nr 1 er klar, og jeg er igang med nr 2. Garnet jeg bruker har jeg kjøpt på Panduro,om du lurer! (ganske tykt – så det går raskt å strikke. Perfekt! hihi)

Kjempekos at du tok deg tid til å titte innom hos meg i dag – jeg håper dagen din blir STRÅLENDE! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Siw Benthe on November 7, 2012

  Så artig med nisseluer da:):) kunne du delt oppskriften oå disse luene:):)
  Mvh Siw Benthe Bekkeli:):)

  • Tonerose on November 7, 2012

   Hei Siw Benthe,

   Jeg har desverre ingen opprskrift – jeg lager de bare underveis =) la opp 43 masker til minstemann og 50masker til storebror. Så strikket jeg et stykke, og begynte å ta inn. Tok inn til jeg synes den ble passe smal, og strikket et stykke til. Så felte jg av, og laget dusk jeg sydde på i enden! =)

   Stor klem!

 • Malene on November 4, 2012

  Så gøy med nisseluer! Har du noe oppskrift? Fra evnt hvor? Eller strukket du bare etter hodet?! Fikk å lyst å strikke lue 😉

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Malene,

   hihi, ja ikke sant! Neida – jeg har desverre ikke noe mønster. Bare strikkr så mye jeg synes er passe. La vel opp 43 masker til minstemann og 50 masker til storebror. Så strikket jeg til jeg syntes det var passe, felte inn en stund, og strikket deretter litt videre til passe lengde på langlue. =)

   Moro at du fikk lyst til å strikkke lue!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem! =)

 • Julie on November 3, 2012

  Så søtt! <3
  Hvilken oppskrift bruker du? 🙂

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Julie,

   Takk for det! =) Ingen oppskrift, bare prøver meg frem underveis.. =)

   Ønkser deg en herlig dag!

   Stor klem!

Leave a Reply