Høstinspirert Bryllupskake {Bildedryss}

høstinspirert bryllupskake

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer bildedryss av denne høstlige bryllupskaken jeg laget for en liten stund siden. Hele bryllupet hadde vakkert gjennomført høst-tema, og da var det klart dette måtte hentes opp i kaka også! hihi. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_9052

Jeg var så heldig å bli spurt om å lage bryllupskaka til skjønne Kristine og Dagfinn – hjertelig takk for at dere ville ha meg til å lage bryllupskaka deres! ♥ Fargevalget for bryllupet var hvitt og ubleika – med innslag av løv og grønne epler. Skikkelig høstlig! Kjempegøy med en litt annerledes bryllupskake, det var jo klart vi måtte lage både epler og løv på bryllupskaka ♥

IMG_9033

Blomstene i bryllupet var ulike romantiske blomster i hvitt og ubleika, dermed laget jeg en del ulike blomster i marsipan til bryllupskaka. Blomstene “limte” jeg fast til kaka ved å bruke litt royal icing (pisket eggehvitte og melis)

IMG_9035

På kakefatet plasserte jeg et banner av marsipan, dette malte jeg teksten “Kristine ♥ Dagfinn” med lustre dust iblandet bittelitt vodka.

IMG_9042

En marsipan-bilderamme med spiselig bilde av det flotte brudeparet plasserte jeg også på kakefatet. Bildet har jeg printet med spiselig blekk på sukkerark, har du ikke egen printer til dette er det flere steder på nett du kan bestille spiselig bilde, feks her. Om du handler hos kaketoppen så husk å oppgi rabattkode ToneroseDesign – da får du 5% rabatt på kjøpet. Bilderammen har jeg laget flere dager i forveien – da rekker marsipanen å stivne nok til å kunne stå oppreist. I bilderammen har jeg preget litt løv-mønster, og et par marsipanløv har fått plass på rammen.

IMG_9044

Kakefatet har jeg trukket med marsipan – synes dette gir en så vakker helhet! Fatet har jeg såklart pyntet litt (ehm, hihi) – jeg har preget mønster av litt løv ned i marsipanen – syntes dette passet til denne kaken!

IMG_9045

Kaken har jeg trukket med ekstra hvit marsipan, marsipanen jeg har brukt har jeg kjøpt på Pals i Oslo. Men det er mange steder på nett man kan bestille ekstra hvit marsipan – feks her.

IMG_9051

Når jeg monterte+dekorerte kaken begynte jeg med å lage en “ball” av blomster på den øverste etasjen, og plasserte blomstene, løvet og eplene nedover der jeg syntes passet. Miniminiepler har jeg modelert av litt marsipan. Lag en liten ball, press den litt sammen i ene enden, bruk et modeleringsverktøy å lage en grop på toppen – og gjerne noen folder øverst og nederst. Avslutt med en bitteliten stilk!

IMG_9054

Nederst på hver etasje plasserte jeg et perlebånd, lagt av ekstra hvit marsipan og deretter kostet med pearl lustre dust slik at det blir litt ubleika (og shiny, hihi!) For å lage slik perlebord kan du bruke en silikonform slik som denne.

IMG_9067

På “baksiden” av kaken lot jeg litt høstløv “ramle” nedover kaka..

IMG_9059

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Hjertelig takk til Linda, Kristine og Dagfinn for at jeg fikk lov til å lage denne kaken – det var en ære ♥

IMG_9046

Tusen takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – det setter jeg stor pris på! Jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!

Stor klem,

tonerose underskrift

9 Comments

 • Therese on January 5, 2013

  Heisann:) utrolig flotte kaker du lager 🙂 hvor mange personer var denne kaken til?

  Mvh therese

  • Tonerose on January 6, 2013

   Hei Therese,

   Hjertelig takk for det!! =) Denne kaken var ganske liten, passe til ca 30stk =)

   Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld!

   • Therese on January 7, 2013

    Tusen takk for svar 🙂 Kan jeg spørre deg hvor stor den bryllupskaken som heter Romantisk brykkupskake i hvit og rosa er? Hvor stor er hvr enkelt kake i cm.? Jeg skal gifte meg i mai, og har så lyst å få laget en slik kake 🙂
    Egentlig skulle jeg ønske at du kunne gjort det, Men jeg bor i Bergen så blir uheldigvis ikke så enkelt å frakte den 🙁

    Mvh Therese
    Ønsker deg en super fin dag:)

    • Tonerose on January 9, 2013

     Hei Therese,

     Har svart deg på mail – men svarer gjerne her også i tilfelle flere lurer. Den var beregnet til ca 60stk, hmmm… Størrelse ja! Hver kake er forholdsvis høy, heller litt mindre i diameter. Kan de ha vært 30cm og 16cm – og en midt imellom? Tipper det! =)

     Kos deg masse med bryllupsforberedelsene!!! =)

     Stor klem!

 • Marit on December 6, 2012

  Takk for at du deler:D og liker at du tar med framgangsmåten! Venter i spenning på framgangsmåten på de vakre rosene du lager 😉

 • Linda on December 6, 2012

  Kjære Tone! Tusen takk for den utrolig nydelige kaken du bakte til min datters bryllup! Den ble hyppig fotografert og beundret av gjestene. Bare synd man ikke kunne ta vare på den… nesten synd å spise av et sånt kunstverk 🙂

  • Tonerose on December 10, 2012

   Kjære Linda,

   Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage bryllupskaken! Det var en ære!! ♥ Kjempestas at den falt i smak!

   hihi, snill du er! =)

 • Har en drøm... on December 6, 2012

  Hjelpes meg!!
  Du er jo proff:))
  Nydelig kake ♥

  • Tonerose on December 10, 2012

   Hei Har en drøm,

   Hihi, hjertelig tusen takk søta!!

   Snill du er! ♥

   Ønsker deg en herlig dag!

Leave a Reply