{ Høstinspirert dessertbord // bildedryss }

KL5A8445 kopier

Dette dessertbordet designet jeg da jeg var så heldig å bli invitert til fineste Albertines Verden i Askim, for å holde et lite foredrag/DIY på hvordan designe et dessertbord selv. (Hjertelig tusen takk for en herlig dag jenter! ♥) Temaet var “høst” – det passet PERFEKT foran den stilige veggen vakre Ann-Helen har snekret i butikken!!

KL5A8454 kopier

Vi brukte mange produkter som fantes i butikken – feks den NYDELIGE duken!

Denne kartongen og vakre glitre-klistrelappene fantes også i butikken, kremmerhusene rullet vi – og plasserte oppi vakre glasslykter. Når du planlegger et dessertbord; sjekk hva du har av beholdere, glass, lykter osv – antagelig har du masse lekkert i hus som kan brukes! Det er lekkert å få litt høyde på dessertbordet, også ser det enda mer delikat ut å plassere det slik som her – enn å “bare” fylle en bolle med skruer/chips.

KL5A8450 kopier

Franske makroner har fått et lite dryss med sjokoladepulver for å passe enda bedre inn, liggende i søte hjerteskåler fra Albertines Verden.


KL5A8451 kopier

Verdens kuleste pikekyss! Disse kan du fint lage selv, fremgangsmåte finner du HER. Soppene er plassert i et lysfat fra butikken – herlig rustikt!

KL5A8458 kopier

Ann-Helen laget knallgod panna cotta, og på toppen plasserte hun NYDELIG pasjonsfruktgele (?) fra butikken – fantastisk deilig!!

KL5A8456 kopier copy

Jeg designet en egen rustikk kolleskjon til dette dessertbordet – gratis nedlasting av disse skjønne popcornbegrene finner du HER. Enjoy!

KL5A8460 kopier

Glasskrukker passer alltid godt på et dessertbord – her er et par krukker fylt med saltstenger/kringler. (glasskrukke kjøpt på CandleArt). Jeg pyntet krukkene med litt hamp og bling for å passe bedre inn på dessertbordet.

KL5A8465 kopier

Popcorn! Det er alltid stas med noe salt på dessertbordet – her har vi fylt store lekre glasslykter fra Albertines Verden med popcorn. Perfekt for å skape høyde på dessertbordet, og veldig lekkert!


KL5A8472 kopier

Karameliserte epler passer perfekt på et høstlig dessertbord, fremgangsmåte finner du HER, samt gratis nedlasting av de søte flaggene.


KL5A8471 kopier

Brownies passer alltid på et dessertbord – her med et lite lokk med marsipan som matcher i fargene! De kule sugerørene kommer fra FestFabrikken.no

KL5A8474 kopier

En søt liten kake! Selv om man eventuelt lager istand et stort dessertbord må ikke hovedkaka nødvendigvis være så stor, sett den på et stettebrett så kommer den litt bedre frem. Last ned gratis skilt og les mer om hvordan denne kaka ble laget HER.

KL5A8445 kopier

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥

Ønsker deg en FANTASTISK dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...