Høstinspirerte Cupcakes ♥

høstinspirerte cupcakes
Velkommen! ♥ Da er Halloween “omsider” over – og jeg kan komme med noe annet på bloggen! hihi. I dag blir det litt høstinspirerte Cupcakes isteden.  Neida, jeg er overhodet ikke glad i cupcakes..

IMG_7538
Disse har jeg pyntet med løv, i alle høstens farger.
IMG_7542
Pynten har jeg laget i marsipan, men små bladutstikkere.
IMG_7540
CupcakeWrapperne har jeg klippet av scrapbookpapir jeg har kjøpt på Nille (en pakke med 6ark, 3 ulike motiv), synes de passet perfekt! …også er det litt glitter på løvene i kartongen, og det er jo ikke å forakte…! hihi.
IMG_7524
Lekker kartong til å lage wrappere av har de mange steder, og feks Panduro har ofte masse å velge mellom.
IMG_7531
Disse sjokolademuffinsene har fått en swirl av sjokoladekrem, denne kremen synes jeg  er veldig god å jobbe med – og smaker deilig!
IMG_7512
Jeg ender veldig ofte opp med å bruke denne, i dag har jeg i kakao for å få den mørkere – men jeg bruker oftest nesquick da jeg synes det er aller best på smak!
IMG_7546
600g melis, 200g smeltet smør, 7-8sps nesquick eller kakao, 3ts vaniljesukker og 6sps vann. Veeeldig enkelt, og SÅÅÅ deilig! Bland alt, og ha det over i en sprøytepose. Så legger du den i kjøleskapet til den tykner/stivner litt, evt lager du den klar i forveien og tar den ut i romteperatur littegrann før du skal bruke den slik at den rekker å bli litt myk. Perfekt til å sprøyte på cupcakes!
IMG_7533
Det var det hele for i dag, tusen takk for at du tittet innom! Det setter jeg STOR pris på! ♥ Fremover skal jeg prøve å få laget litt rosa innlegg, jeg har nemlig lovet å komme med litt inspirasjon til barnedåp og jentebursdag – samt at jeg er igang med planleggingen av jente-bursdag selv!
Jeg håper du får en VIDUNDERLIG tirsdag!!
Stor klem fra meg! ♥

4 Comments

 • Tonerose on November 2, 2011

  Hei Tove!

  Tusen tusen takk for det!! :o)

  Jeg håper du har en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 2, 2011

  Hei Kari!

  Hjertelig tusent takk, snille deg!! :o) Hihi, ja været er ikke på topp her om dagen heller… Men vi koser oss masse ute uansett, gutta er rimelig innpakka! :o)

  Ønsker deg en NYDELIG dag!!

  Stor klem!

 • Tove `blogg verden on November 1, 2011

  Så utrulig flink du er!!! Cupcakes er nyyyydelig ,)
  klem Tove

 • Roka Design on November 1, 2011

  Flinke flinke Tone:):)
  Litt av en høstinspirasjon selv du Tone:)

  Ha en knall fin dag hos deg:)
  Her i bergen er det skikkelig blåsbort dag, som Ole Brum sier;)

  Masse klem fra Kari

Leave a Reply