{ Hva synes du?? // Gratis print // innrede inngangspartiet }

gang print ToneroseDesign1

Tja…

Hva synes du??

Haha, syntes denne var litt artig!

#HvorErEmoticonMedHendaForanØynene?!

Siste printet til inngangspartiet – nå har jeg delt alle fire printene jeg laget i photoshop. De ligger alle ute på bloggen i tilfelle DU har lyst på tilsvarende, klikk på bildet så blir det større og egner seg bedre til print. Jeg har skrevet ut i størrelse A5. De andre finner du i kategorien gratis nedlasting – HER.

Straks kommer det bilder ifra gangen/inngangspartiet – jeg er ferdig med å male der inne nå. Det er ikke store rommet, men det var MYE furu. Type brystningspanel, lister, skyvedørsgarderobe og lampe – ALT i furu, eller furuimitasjon. Gjennomført ja! Stas å kunne sette sitt eget preg på det, og gjøre huset mer “vårt” ♥

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...