ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Hva vil du?

Hva har du lyst til å se her på bloggen i 2020?

Jeg håper du har hatt en VIDUNDERLIG start på det nye året! =) Jeg håper du har hatt mulighet til å senke skuldrene litt, og nyte livet selv om hverdagen er tilbake for fullt!

Selv har jeg hatt et lite avbrekk her inne da kroppen ikke helt har fungert, men jeg gleder meg masse til å dele mye mye mye mer! Dermed tenkte jeg at det kunne være på sin plass og høre om det er noen som har ønsker om hva jeg deler? Jeg kan gjerne fortsette slik jeg har gjort tidligere, men det kan jo hende det er noen som har innspill – det blir jeg veldig glad for! Legg gjerne igjen en kommentar på FB eller Instagram – eller send meg en email på ToneroseDesign@gmail.com

Gleder meg til fortsettelsen =)

Ønsker deg en HERLIG helg!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0