{ #hverdag }

DA er jammen hverdagen tilbake igjen!

Jeg synes denne sommeren har gått så utrolig raskt! Det er i grunnen litt snodig at det føles som at ferien har gått så fort denne gangen, siden dette er tidenes lengste sommerferie for oss. Tidligere har gutta hatt sfo/bhg – og dermed har vi gjerne hatt noen uker felles ferie alle sammen samtidig. I år derimot, prøver vi ut å ikke ha SFO, og dermed har gutta hatt ferie i TO MÅNEDER!! Hoho! =)

Jeg og mannen min har byttet litt på å ha ferie, og jeg har forsøkt å jobbe litt mens gutta har vært hjemme og mannen på jobb også – og siden jeg jobber hjemmefra sitter jeg ofte både seint og tidlig med litt jobb. Dagene har flydd avgårde, og jammen er allerede to måneder gått!! Men det er vel bare et tegn på at vi har hatt det veldig bra, og det er vel alltid sånn at ferien er over før man får sukk for seg – ikke sant? =)

Denne sommeren har jo vært så utrolig varm og deilig med KNALLVÆR siden tidlig vår, så vi har kost oss massevis med bading og is, og alt som hører sommeren med =)

Jeg håper du har hatt en VIDUNDERLIG ferie, uansett hva du har tilbragt tiden din til =)

Jeg håper du har hatt mulighet til å koble helt av, senke skuldrene og kose deg med noe DU synes er avslappende!!

Her hos oss har vi rukket å gjøre mye forskjellig, vi har som nevnt kost oss med masse bading sammen, gått turer, vært på masse familiebesøk – og i tillegg rukket å gjøre en del her hjemme. Det er jo så deilig det også!! Det har allerede rukket å bli snart tre år siden vi flyttet inn i det nye hjemmet vårt, men det tar gjerne litt tid å bo seg inn =)

Denne sommeren har vi blant annet fått et funksjonelt lite snekker-rom, supergøy!! Gleder meg til ulike spennende små prosjekter fremover =) Jeg har også rukket å male muren på huset – ikke heeeelt ferdig enda, men men. Må bare huske å få kjøpt inn bittelitt mer maling! Siden første gang vi var på visning her har jeg stusset over at huset var to-farget, jeg vet det er vanlig å ha muren i en annen farge, men personlig liker jeg aller best at huset har en farge når muren går over en hel etasje. Dermed ble alt hvitt denne sommeren! =) Legger ved et bilde fra i vinter; jeg tenkte selvsagt ikke på å knipse et bilde før jeg startet, haha! =) Jeg syntes det var fint før også altså, det var ikke et must å male – men jeg liker det enda bedre nå =)

 De fleste er vel tilbake i hverdagen igjen nå, her hos oss begynte skolen opp igjen i går. Det var litt hardt å skulle komme inn i rutinene igjen, og småtassene synes det var altfor (!) tidlig at det var skole igjen allerede nå, haha! Men de gledet seg til å treffe alle vennene sine igjen da =)

Jeg håper du har hatt en fin overgang tilbake til hverdagen, og at hverdagen din også er bra! Det er fantastisk å ha en vidunderlig ferie sammen med de man er glad i  – men det er minst like viktig at hverdagen er fin. Den er det så mye mer av! =) Husk å senke skuldrene, senke forventningene litt – og være veldig veldig stolt av alt du rekker. Ikke stress, du gjør en kjempebra innsats når det kommer til alt =)

Sett av litt tid til deg selv, det er så viktig å klare å koble litt av.

Så koselig at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir KJEMPEBRA!

Stor klem fra meg til deg! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...