Hverdagslykke { Husker du kameraet? }

hverdagslykke

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I går ettermiddag var jeg og småtassene en tur på stranda&leikeplassen – alltid like kos! Jeg elsker å ta med meg kameraet av og til, og kose meg med litt fotografering av stolthetene når vi er ute. Jeg fester gjerne et zoomobjektiv på kamerahuset, så kan jeg knipse litt bilder av de uansett om de kommer løpende mot meg eller klatrer høyt – litt mer frihet for meg!

Jeg synes det er helt perfekt å ha med kameraet nå på høsten/utover vinteren – er jeg så heldig å få et blinkskudd kan jeg bruke bildet blant bildene på årets julekort! Da slipper det å bli stress med julekortfotografering – bare kos ♥ Ofte velger jeg nærbilder uansett, og da har det ingenting å si om det er masse snø enda eller ei. Klarer jeg å huske å kle gutta i samme jakkene de gangene jeg har med kameraet er det flott, men overhodet ikke et must ♥

Ønsker DEG en deilig søndagskveld!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply