Hvit 3etg bryllupskake ♥

IMG_5007

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaka til herlige Wibecke og Knut – kjempestas! ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5006

Blomstervalget i bryllupet var hvite roser, dermed var det klart vi måtte ha med dette på kaka, i marsipan – såklart ♥ Herlig romantisk!

IMG_5020

Diamantmønster er nydelig på bryllupskaker, en elegant effekt i kombinasjon med perlebåndene rundt etasjene (marsipan) Disse har jeg laget ved å bruke pereforma ifra first impression molds, og såklart kostet perlene med super pearl lustre dust. Nydelig shine!

IMG_5005

Jeg synes det er kjempestas når brudeparet ønsker å hente inn personlige elementer i bryllupskaka, noe jeg såklart alltid foreslår. Hihi! Her er de nydelige blondene ifra kjolen til vakre Wibecke som er gjenskapt i marsipan på nederste etasje. Hvorfor ikke? hihi, helt herlig!

IMG_5021

Stilige kombinerte bordkortet/menyen måtte såklart med på kaka, i spiselig variant! Herlig med vakre detaljer ifra bryllupet som hentes opp igjen. Jeg har laget bordkortet/menyen av marsipan, men spiselig sukkerbilde på.

IMG_5007

En elegant og ren kake, det var en ære å få lage bryllupskaken deres Wibeke og Knut ♥ Hjertelig tusen takk!

IMG_5027

Takk for at du tittet innom her hos meg i dag – kjempekos!

Ønsker deg en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply