Hvit & Marineblå Putekake { 2 etg }

IMG_5572

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet flere bilder av kaka jeg viste en sniktitt på i går, klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5574

Denne kaka ble booket til en omskjæringsfest, og flere tyriske elementer skulle gå igjen i dekoren. Blant anet “evil eye” (rundingene/øynene), tyrkisk tekst etc. Fargene var hvitt, mørkeblått og lyseblått. Og såklart prinsen modelert i marsipan!

IMG_5579

Dette var en kake det var gøy å lage, alltid stas å kunne få lage noe litt annerledes! Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka flotte Firdevs! ♥

IMG_5591

All pynt har jeg laget av marsipan, kaka er trukket med ekstra hvit marsipan ifra Pals. Stjerner gikk igjen i dekoren ellers i selskapet – dermed også på kaka! Disse, og kappa til Mert, har jeg drysset med spiselig glitter – synes det satte prikken over i’en. hihi!

IMG_5572

Koselig at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper du får en MAGISK dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply