Hvordan få stilige skrifttyper på din egen pc

skrifttyper
Velkommen til ToneroseDesign ! I dag vil jeg tipse om nedlasting av gratis fonter/skrifttyper – det finnes SÅ masse lekkert!! ♥ Kanskje er dere kjent med dette allerede, men jeg tenkte jeg ville lage et eget innlegg om det – i tilfelle DU lurer på hvordan du selv kan laste ned stilige fonter! ♥ Jeg bruker ofte denne siden når jeg er på jakt etter en font , der finnes det massevis av lekre skriftyper du kan laste ned gratis! Her kan du søke etter en spesifik font, du kan scrolle gjennom mange nydelige varianter, du kan sortere de etter tema etc etc.. Jeg er alltid på jakt etter vakre/stilige fonter, har du en favorittfont som du har lyst til å tipse om blir jeg KJEMPEGLAD om du vil legge igjen en liten kommentar her! ♥ Fontene jeg har brukt på bildet over er forresten Orial og Honey Script om du lurte. Vakre! ♥ For å laste ned font’n trykker du på “Download” helt til høyre på siden, deretter lagrer du skriftfilen på pc’n din, deretter åpner du opp den nedlastede filen. Avslutt med å trykk på “installer” når du har åpnet skriftfilen – that’s it!
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag! ♥ Jeg håper du får en DEILIG dag i sommerværet! Stor klem! ♥
tonerose underskrift

10 Comments

 • Tonerose on May 24, 2012

  Hei Kari Petrine,

  Så koselig at du har funnet veien inn hit! :o) …og at du har tilbrakt flere timer her inne, det er stas å høre!

  Jepp, dafont er helt gull!! Tenkte det var greit å tipse om det, slik at flere får muligheten til å laste ned søte fonter! :o)

  Jeg håper du får en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 24, 2012

  Hei Vibecke,

  Åh – så bra! Da falt innlegget i smak, det var godt å høre!! :o) Anytime søta!

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 24, 2012

  Hei Anonym,

  Koselig at du liker bloggen, og innleggene! :o)

  Jeg har tidligere lagt ut ensfarget blå wrapper her http://lh5.ggpht.com/-JNWmurze9H8/T2gW8Els5qI/AAAAAAAAKxA/0AJJsBtK6R0/s1600-h/lysebl%2525C3%2525A5%252520wrapper%25255B4%25255D.png – og så har jeg laget en lyseblå med sommerfugler og prikker her http://lh6.ggpht.com/-2L1V7SV4jCY/T2oJ1DEDelI/AAAAAAAAK0Y/AA_Uj1gbie0/s1600-h/lysebl%2525C3%2525A5%252520wrapper%252520m%252520sommerfugler%25255B4%25255D.png – den synes jeg selv er VELDIG søt! hihi.

  Håper en av disse faller i smak! :l)

  Ha en strålende dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 24, 2012

  Hei Prinsessegrorud,

  Mhmm! :o)

  Mange herlige fonter du tipser om her – hjertelig takk!! Liker veldig godt FFF tusj selv! :o) …og jenna sue har jeg brukt MYE!

  Søta, takk for det! :o)

  Jeg håper du nyter deilige sommerdager med lille vakringen din!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 24, 2012

  Hei Nina,

  Så bra – da var det godt jeg laget innlegget! :o) Jepp, finnes SÅ mange herlige skrifttyper! :o)

  Hjertelig takk for det, håper du også nyter herlige sommerdager!!

  Stor klem!

 • Kari Petrine on May 23, 2012

  Så flink du er som deler.
  Har brukt Dafont selv i mange år alt, og har såklart flere favoritter. ♥

  Tror foresten ikke jeg har kommentert her før, men fant bloggen din for noen uker siden, og har sikkert lagt bak meg timer med lesing. ♥
  Har lært masse nytt, og fått mange fine ideer fra deg.
  Takk ♥

 • Vibecke on May 23, 2012

  ÅÅå så kjekt!! Dette har eg vært på utkikk etter lenge!! Tusen takk for at du delte denne siden! Du har så utrolig mange gode tips og ideer!! Ønsker deg en nydelig kveld 🙂

 • Anonymous on May 23, 2012

  Hei tonerose! Tusen takk for tips om skrifttyper og tusen takk for ein super og inspirerende blogg!:-) Lurte på om du har noen wrappere med typisk guttemotiv,til feks dåp, bursdag..? Skjønner om du ikkje har tid til å fikse dette,men hadde vert kult! Ha ein fin dag 🙂

 • ♥Prinsessegrorud♥ on May 23, 2012

  Dafont har maange fine fonter! 😀
  Jeg liker spesielt godt Jellyka Lucky day, Denne milk tea, Impact Label, Jenna Sue, Sketch Block, Old Script og FFF Tusj! Maaaange andre også, men disse bruker jeg oftest på bildene mine 🙂 🙂
  Så flott at du lager slike innlegg, siden det er mange som kanskje ikke vet at det går an å få andre skrifttyper og hvordan man gjør det! 🙂 Stå på 🙂 🙂

  Klem 🙂

 • Nina fra Follofarmen on May 23, 2012

  God morgen Tonerose 🙂
  Helt klart til inspirasjon. Dette var jeg faktisk ikke klar over. Masse fine skrifttyper jeg helt sikkert kommer til å benytte meg av 🙂 Ha en strålende dag i solen 🙂

Leave a Reply