Hvordan farge egg i nydelige pastellefarger

hvordan farge egg påske IMG_6206
Velkommen! I dag kommer som lovet fremgangsmåten på hvordan du selv kan farge egg i søte farger. En herlig detalj på påskebordet! ♥

Hvordan farge egg til påske

hvordan farge egg påske IMG_6222
Du kan selvfølgelig farge eggene akkurat i den fargen du ønsker. Ikke overraskende nok testet jeg ut med rosa! hihi. Jeg hadde i litt mye farge etter min smak, likte aller best det egget uten så sterk farge!
hvordan farge egg påske IMG_6190
Finn frem en bolle med varmt vann, jeg varmet vannet i vannkoker’n før jeg startet.
hvordan farge egg påske IMG_6182
Bruk ønsket matfarge, jeg valgte her å bruke en rosa farge ifra americolor. Du trenger igrunnen ikke så mye farge, så har du ikke slike pasta-farger, kan du sikkert bruke vanlig konditorfarge ifra matbutikken. Om du ønsker å kjøpe pastafarge kan du feks få kjøpt det HER. (husk kode tonerosedesign så får du 5%rabatt)
hvordan farge egg påske IMG_6192
Fargen løste seg ikke helt opp av seg selv da jeg farget egg, så jeg brukte en pensel og rørte med. Da løsnet alt raskt!
hvordan farge egg påske IMG_6181
Da er vannet klart, og du kan legge i eggene!
hvordan farge egg påske IMG_6183
Selv brukte jeg egg jeg allerede hadde hardkokt, dermed var de helt klare til servering etterpå!
hvordan farge egg påske IMG_6185
Jeg lot eggene ligge i vannet i ca 5 minutter, men dette avhenger helt av hvor mye farge du har i vannet, og hvor mørke du ønsker at de skal bli. Titt på de underveis!
hvordan farge egg påske IMG_6198
Ta-taaa! Det var det hele! ♥
hvordan farge egg påske IMG_6212
Enkelt, raskt – også så søtt! hihi.
hvordan farge egg påske IMG_6231
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon, SÅ koselig at du tittet innom hos meg i dag! ♥
hvordan farge egg påske IMG_6206
Håper dagen din blir VIDUNDERLIG!! ♥ Stor klem!
// mer påskeinspirasjon finner du samlet HER

17 Comments

 • Anonymous on April 2, 2012

  Hei du! Mitt kamera har for tiden streiket, så kom jeg over innlegget ditt der du har perfekte bilder. Jeg vil gjerne bruke de bildene (adressen din blir stående på de) og jeg skriver at bildene er fra deg. Hvis dette ikke er greit må du sende mail til eirinsaugenskagseth@live.no med èn gang, så jeg får slettet det 😮 jeg linker selvsagt til bloggen din i innlegget! 😀

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Anonym,

  Jepp – det høres lurt ut!! :o) Jeg ser at Sussi pleier å koke de med farge i hele tiden, så jeg vil tro dette har sammenheng med hvor mye farge man putter oppi. Har man i nok farge kan man koke de som vanlig men i fargebad, vil det antagelig fungere fint! men har man ikke i så mye vann høres det lurt ut å ha det oppi mot slutten av koketiden! :o)

  håper du har en herlig dag!

  stor klem!

 • Anonymous on April 1, 2012

  er ingen ekspert, men hva med å koke egget noen minutter får så å ha fargen i vannet kun de siste minuttene av koketiden ? har ikke prøvd, men høres litt logisk ut.:-)

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hihi, det høres bra ut Reidun!

  Jepp, ikke sant?? Veldig enkelt!! :o)

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Reidun on March 21, 2012

  Så utrolig enkelt og kjempe koselig=0)))
  Dette må vi også prøve,hehe=0)))
  Klemz

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hei Line,

  Ah – så kjipt at det ikke virka! Jeg farga først et, som jg deretter kokte sammen med de andre og da forsvant fargen på det. Men jeg fikk en kommentar fra Susi her inne – og hun har fargen i vannet når hun koker eggene. Så kanskje det spørs hvor mye farge man har i? Hmmm.. Må teste ut!! :O)

  Håper du har en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hei Alice,

  Tusen takk for det! Ja, er den ikke søt? Så nusselig med en liten sommerfugl – helt herlig nå på våren! :o)

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hei Randi,

  Så koselig at du likte farga egg! Ja, ikke sant? Artig med slike detaljer!! Kruset har jeg kjøpt på søstrene grene. :o) Synes det er så søtt med den lille sommerfuglen!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hei Susi,

  Ah, så bra at det går! Da er det jo enda enklere!! Jeg har hørt at noen har forsøkt det uten heldig resultat – men kanskje det bare er snakk om hvor mye farge man har oppi? At man da har oppi litt mer om de skal koke litt? hmm. :o)

  Tror jeg skal prøve det neste gang – ville jo vært enda enklere!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 21, 2012

  Hei Anonym,

  Så gøy at du vil ha med slike på påskelunsj på skolen! :o) Det høres ut som en herlig plan!

  Kruset med den lille sommerfuglen har jeg kjøpt på søstrene grene.

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Har en drøm... on March 20, 2012

  Så flotte de ble!!
  Jeg har prøvd en gang tidligere, men da puttet jeg farge i vannet jeg kokte de i… og det gikk ikke!!
  Kanskje de da ble liggende for lenge i fargevannet rett og slett…?

  Jeg får prøve dette, for det er jo skikkelig koselig:)

 • Alice F.K - Venter nr 2 on March 20, 2012

  Så koselig! =) likte så godt koppen du har på bilde

 • Randi on March 20, 2012

  Å dette må jeg prøve. Koselig med litt farge på frokostbordet 🙂 Jeg lurer også på hvor du har kjøpt det utrolig fine kruset? Falt pladask for det med en gang 🙂

  Ha en fin dag!

 • Hvor er de bare fine.
  Når jeg farver mine æg putter jeg dem rå ned i det kogende vand sammen med frugtfarven og koger dem som jeg plejer til blødkogte eller hårdkogte æg, så er der altid flotte farver på bordet, bruger det nu mest til Påske.

  Smukke billeder som altid:-)

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 • Anonymous on March 20, 2012

  Så stas nå er det snart påske lunsj på skolen, vil prøve meg på disse tror det blir stor suksess blandt barna =) jeg lurer på hvor du har kjøpt kruse ditt i fra den var kjempe søt <3

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...