{ hvordan finne frem på bloggen }

video på bloggenGod morgen!

Jeg håper du får en fiiiiiin påskeaften sammen med de du er aller mest glad i ♥ Selv skal jeg kose meg sammen med småtassene og mye familie i dag – gleder meg!

Jeg ville bare si ifra at jeg har nå opprettet en ny fane på bloggen, her kommer alle små videosnutter DIY til å bli liggende. Du finner det HER, husk å klikke på “videos” for å skille ut det som er små filmsnutter. Mye kommer også til å bli liggende ute på youtube, så om du har lyst til å få melding når nye videoer blir lagt ut er du hjertelig velkommen til å følge min youtubekanal ♥

Ønsker deg en NYDELIG påske videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...