{ Hvordan lage Pokémon-kort-invitasjoner // DIY // Gratis print }

Utrolig moro at så mange likte bursdagsinvitasjonene jeg laget til Lukas sitt Pokèmon-party!

Her kommer “oppskriften” på hvordan jeg laget de + gratis print, for de som har lyst til å lage tilsvarende =)

 

Først av alt må jeg bare få sagt at jeg har minimalt med kunnskap om Pokèmon, dermed måtte jeg få småtassene til å forklare meg hva alt det forskjellige på kortene betydde, hihi =) Lukas hadde massevis av forslag og idèer til det meste, det var også hans forslag at vi kunne lage invitasjoner som Pokèmon-kort.

 

Da jeg var igang med forberedelsene kom jeg over en nettside hvor du kan lage ditt eget kort direkte der ved å legge inn din egen tekst – HER finner du den =)

I tillegg trenger du også motsatt side om du har lyst til å ha en bakside på kortet ditt også, da kan du enten ta bilde av et vanlig Pokemon-kort som du kan bruke, eller bruke malen jeg deler litt lengre ned =)

 

Om du ønsker å bruke malene mine klikker du på bildet over slik at du får opp en større utgave av denne som egner seg fint til print. Her har jeg fjernet bakgrunnen inni hver rute hvor det er plass til bilde, så her kan du legge inn eget bilde inni hver firkant =) I tillegg kan du skrive på egen lengde og vekt om du ønsker det, samt selve invitasjonen litt lengre nede på kortet der hvor det er plass til dette.

Jeg printet ut invitasjonene på glossy fotokartong, da blir det sterke fine farger (velg gjerne litt tyngre kartong, da blir kortene litt stivere, men helt vanlig fotokartong fungerer også fint) Husk å stille inn printeren slik at bildene er midtstilt, jeg har laget arkene samme størrelse som et A4ark, men det er viktig at det er midtstilt slik at du får baksiden nøyaktig på motsatt side av forsiden når du snur arket og printer på andre siden =)

Så var det tid for baksiden! Denne er nøyaktig lik som forsiden i størrelse/design, klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre for print. Deretter skriver du ut denne siden på baksiden av arket du nettopp skrev ut, husk å snu det i printeren slik at det blir riktig hvilken side du printer på, samt at utskriften er midtstilt på arket =)

Deretter gjenstår det bare å klippe rundt hvert Pokemon-kort og invitasjonene er ferdige!

Lukas skrev selv på navnene på alle gutta i klassen på baksiden av hver invitasjon, dermed var han sikker på at han fikk delt ut til alle, og at det ikke var noen usikkerhet om hvem sin invitasjoner det var.

 

Fornøyd gutt som var klar til å dele ut bursdagsinvitasjoner på skolen! =)

 

Vi storkoste oss med barnebursdagen, om du har lyst til å se bilder ifra bursdagen finner du etterhvert alt samlet HER. =)

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem =)

 

// for flere idèer og tips kjøp boka vår JukseSuperMamma!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...